Post Image

ÚJ ÉVSZAK, ÚJ BŐRÁPOLÁSI RUTIN

Rúzs & Más / 2018-09-05

Az évszakváltás során különösen fontos, hogy módosítsunk arcápolási rutinunkon, hiszen a hűvösebbre, szelesebbre forduló időnek köszönhetően bőrünk igényei megváltoznak. A hidegebb idő beköszöntével csökken bőrünk hidratáltsága, rugalmassága, így feszessége is. Az őszi időszak kezdetén éppen ezért kiemelten fontos a revitalizáció, a személyre szabott ápolás, és a bőr aktuális igényeihez illeszkedő termékek használata.

A Nu Skin tudósai egy olyan innovatív, de mégis egyszerűen, otthoni környezetben használható bőrápolási rendszert fejlesztettek ki, ami három egyszerű lépésben biztosítja a személyre szabott arcápolási rutint, és segít felkészíteni arcbőrünket az őszi időjárásra.

1. lépés
Elsőként az ageLOC Me ingyenes bőrkiértékelő alkalmazást kell letölteni okostelefonunkra, aminek segítségével meghatározhatjuk arcbőrünk igényét és egyéni preferenciáinkat. A teszt egy kozmetikus szakértelmével kérdez rá a bőr speciális jellemzőire, majd a megadott válaszok alapján több mint 2000 lehetséges termékkombinációból választja ki a személyes igényekhez legjobban passzoló három szérumot, valamint a nappali és éjszakai hidratálókrémeket.

2. lépés
A bőrkiértékelés elvégzése után a bőrünkhöz illeszkedő szérumkombinációt és a hidratáló patronokat az ageLOC Me készülékbe beillesztve használhatjuk, ami a mikrorétegző technológia segítségével elegyíti a krémeket, ennek köszönhetően a termékekben található értékes összetevők még hatékonyabban szívódnak fel.

3. lépés
Az optimális eredmény érdekében naponta kétszer javasolt az ageLOC Me készülék használata: tisztítás és tonizálás után először a szérumkombinációt, majd a napszaknak megfelelő hidratálót vigyük fel. A készülék különlegessége, hogy érzékeli, ha alátesszük kezünket és automatikusan adagolja a krémeket. A termékekben található összetevők többek között fokozzák a ragyogást, csökkentik az elszíneződéseket, egyenletesebbé varázsolják a bőrfelszínt, javítják a bőrtónust, valamint feszesítenek is, ami kiemelten fontos az őszi bőrápolás során.

A Nu Skin ageLOC Me bőrkiértékelést többször is elvégezhetjük, hogy mindig az évszaknak és a bőrünk igényeinek legjobban megfelelő termékkombinációt használjuk.

Nu Skin AgeLoc me okoskészülék patronokkal

Kapcsolódó bejegyzések