Post Image

ÜDE, FRISS, HIDRATÁLT ARCBŐR ALAPOZÓTÓL? IGEN!

Rúzs & Más / 2019-02-14

Az alapozó az a smink, ami szó szerint bevonja arcbőrünket és általában egész nap a bőrünkön van. Éppen ezért fontos, hogy az alapozó a bőrünk legjobb barátja legyen, ne pedig az ellensége. Egy alapozó akkor jó igazán, ha nemcsak fed, de ápol is!

A Vichy tavaszi újdonságát, a Minéralblend hidratáló alapozót maximális hidratálásra tervezték! Kipróbálásakor ugyancsak meglepődtem, mert pontosan olyan érzés volt, mintha egy intenzív hidratáló krémmel kentem volna be az arcomat, ugyanakkor ránézésre egy szépen fedő alapozót láttam az arcbőrömön! 

Vichy Minéralblend hidratáló alapozó, makeup, hidratáló, ásványi, rúzs és más

A Minéralblend minden bőrtípus számára könnyű fedést biztosít és egységesíti az arcszínt. Az arcbőr már az első használatot követően puha és intenzíven hidratált lesz. Rendszeres használat esetén hozzájárul a bőr hosszútávú hidratálásához, szép, üde bőrfelületet eredményez és csökkenti a fáradtság jeleit.

Fő összetevői:

Üde arcbőr: 70% víz esszencia+ Vichy termálvíz
Természetes fedés: Ásványi pigmentek
Hidratált arcbőr: Természetes eredetű hialuronsav

Az új, innovatív formulájú Minéralblend alapozó biztosítja az egésznapos természetes és üde megjelenésű arcbőrt. A bőr minden használattal üdébb, ragyogóbb, kevésbé fáradt megjelenésű lesz. 5 árnyalatban elérhető.

Biztonságos alapozást garantál: hipoallergén, bőrgyógyászok által tesztelt, érzékeny bőrre ajánlott

Ajánlott fogy. ára: 5 999 Ft

ÜDE, FRISS, HIDRATÁLT ARCBŐR ALAPOZÓTÓL? IGEN!
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések