TUSOLUSH FAIR TRADE MÓDRA

Rúzs & Más / 2016-07-28

A Lush tusfürdőivel érdemes közelebbi ismeretséget kötni, mondhatni testközelit. Nemcsak azért mert Fair Trade összetevőikkel kis közösségek megélhetését támogatják, hanem azért is, mivel annyi válogatott bőrápoló hatóanyag van bennük, hogy rendszeres használatukkal még testápoló használata nélkül is puhán tarthatjuk a bőrünket. Az illatukról pedig hosszan tudnánk áradozni – amolyan “szerelem első szippantásra” jellegűek. Ahány tusfürdő, annyi szerelem…

The Olive Branch Tusfürdő 

Fair trade olívaolaj, friss mandarin, bergamottolaj és szőlőlevelek: az egész mediterrán konyhát beszuszakolták ebbe a palackba – a spagettit kivéve! Rengeteg csúcsminőségű olívaolaj van benne, ami szereti önállósítani magát és általában a folyadék felszínén csücsül. Ezért használat előtt jól rázzuk össze, hogy az olaj elkeveredjen. Igazán érdemes elvégezni ezt a kis rituálét, mert ez a tusfürdő kiválóan alkalmas fürdésre és hajmosásra egyaránt. Az olívaolaj kiválóan hidratálja és puhítja a hajat.

Lush The Olive Brunch Tusfürdő

Fontos oka van, hogy ennek a tusfürdőnek az Oil Branch, vagyis olajág nevet adták: azt a fair trade olajat, amit a tusfürdő készítéséhez felhasználnak, egy izraeli zsidókból és arabokból álló közösség állítja elő. Ez a vállalkozás megtestesíti azt, amit az olajág jelképez, hiszen a széttagolt csoportok tagjai összefognak, hogy békésen együtt dolgozzanak.

Az az illat, ami ebbe a tusfürdőbe került, eredetileg önálló parfümnek készült, ám a Lush fejlesztői végül úgy döntöttek, hogy egy tusfürdő, ami ennyire jó, igazán megérdemli, hogy összetett illatkompozícióval tiszteljék meg!

Yuzu & Cocoa Krémtusfürdő

Lush Yuzu & Cocoa

Aki szereti a határozott, édes illatokat az imádni fogja! Annyi kakaó és tonka van benne, hogy Mr. Wonka boldog lenne, ha fele ennyire illatos csemegét tudna készíteni. A yuzu, más néven japáncitrom frissen facsart levét barátságos hangulatú kakaó- és tonkakivonattal keverték el, így ettől a tusfürdőtől olyan illatunk lesz, mint a csokis narancs. A krémtusfürdőt nem érdemes megkóstolni, de nem is kell, mert ínycsiklandó illatával is enyhíti a finomságok utáni vágyat.

Lush Yuzu & Cocoa Krémtusfürdő

Dirty Springwash Tusfürdő

Nem kezdődhetne jobban a nap egy 35 fokos nyári reggelen!  A tusolás a Lush Dirty Springwash-sal olyan, mint egy csobbanás egy hegyi patakban. A fodormentának és a mentolnak köszönhetően hűsnek fogjuk érezni a bőrünket a meleg zuhany alatt. Tusfürdőként és hajmosásra egyaránt használható. A Springwash-ban levő szódabikarbóna lágyítja a vizet, hogy több hab képződjön és a bőrünk simább legyen. A fodormenta és a mentol hűsíti a bőrt. Nagyszerű hatású, miután befejeztük az edzést vagy mielőtt nekikezdenénk valami hasonlónak…

Lush Dirty Springwash Tusfürdő

Kapcsolódó bejegyzések