Post Image

TUSOLÁS EGYETLEN CSEPP TUSFÜRDŐVEL BOLYGÓNK VÉDELMÉBEN

Rúzs & Más / 2017-08-14

A tusfürdő újragondolásának művészete bőrünk és a bolygónk tiszteletben tartása mellett. 4xkoncentráltabb innovatív többrétegű formulájának köszönhetően. Az új Tusfürdő koncentrátum pontról pontra megfelel a márka minden elkötelezettségének.
Még több öröm, érzékiség és új érzékelés … a természet nektárja egy 4× kisebb flakonban összpontosul, melynek köszönhetően a környezetre gyakorolt hatása is kisebb.
*Franciaországban bejegyzett szabadalom

A Cosmétique Végétale® kutatóinak kihívása ezúttal egy olyan mindennapi termék újragondolása volt, mint a tusfürdő. Egyesítve a bolygónk és a bőr megalkuvás nélküli tiszteletben tartását, a növényvilág terén szerzett ismereteinket
és egyre növekvő igényünket, hogy a nők életét szebbé tegyük, egyedülálló szakértő hálózatunk ezt a mindennapi terméket egy csodálatos formulává alakította át. Az elképzelés úttörőnek számít.

A természet koncentrátuma jó közérzetünkért.
100%-ban növényi eredetű lemosó bázisával, 97%-ban természetes eredetű alapanyagtartalmával, jótékony növényi illatanyagával és teljesen innovatív, konzerválószer-mentes formulájával az új Tusfürdő koncentrátum átalakítja a zuhanyzás élményét. Hogy
minden reggel jól induljon!

1=4 Egy varázslatos formula a bolygónk védelméért.
Az új Tusfürdő koncentrátum összetétele olyan intenzív, hogy csupán
egy cseppje elég a zuhanyzáshoz. 100 ml-es kiszerelésű flakonja
40 használatra elegendő, akárcsak a Plaisirs Nature család klasszikus
400 ml-es Hab- és tusfürdői. Nagyszerűségét a CERCO* által végzett
tudományos tesztben résztvevő 80 fő igazolta.
= = 40DOUCHES
SHOWERS
* Kozmetológiai Kutatási és Fejlesztési Központ, Franciaország
400ml 100ml
ZUHANYZÁS
400 ml=100ml=40zuhanyzás

A megújítás művészete
a maximális jótékony
hatásért.

Egy textúra, mely hihetetlenül átalakul.
Igazi áttörés a higiéniai termékek körében. A Tusfürdő koncentrátum átalakuló textúráját
az Yves Rocher Franciaországban szabadalmaztatta.

Az alkalmazott eljárás egy eddig soha nem látott, többrétegű formulát hozott létre, melynek összetettsége csak optikai mikroszkóppal, polarizált fény alatt mutatható ki. Ez a szerkezet lehetővé teszi az összetevők maximális koncentrációját, hogy ezáltal egy kivételesen érzéki és meglepő fizikai tulajdonságokkal felruházott formulát kapjunk. A termékkel való első találkozás lenyűgöző: textúrája folyékony, intenzív, olyan akár a természet nektárja. Vízzel érintkezve átalakul: könnyedén siklik a bőrön, miközben gyengéd, finom habbá válik.

ENERGIA
Frissítő energia a lendületes reggelekért és az optimizmussal teli nappalokért
A Koriander gyümölcsének szívében rejlik esszenciális olajának minden gazdagsága. Ehhez társulnak az illatban a Mangó élénkítő jegyei, melyek elengedhetetlenek a dinamizmussal és lendülettel teli mindennapokhoz. Tusfürdő koncentrátum; Mangó–Koriander Flakon 100 ml – 1390 Ft

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum
ÉRZÉKISÉG

Bársonyos érzékiség a kényeztető reggelekért és a derűs nappalokért
Az orchideák családjába tartozó Bourbon vanília olyan akár egy simogató érintés: ragyogó illatjegyei a bőrönfejtik ki hatásukat, élénkítik az érzékeket. Tusfürdő koncentrátum; Bourbon vanília Flakon 100 ml – 1390 Ft

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum
RELAXÁCIÓ

Belső egyensúly a nyugodt reggelekért és pihentető nappalokért
A Keserűnarancs esszenciális olaja nyugtató tulajdonságairól nevezetes. A Keserűnarancs és az Olíva illatkombinációja egyszerre virágos és serkentő, segít átélni a csend és a nyugalom pillanatait. Tusfürdő koncentrátum; Olíva–Keserűnarancs  Flakon 100 ml – 1390 Ft

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum

 

A környezettudatos csomagolás művészete.

2x kevesebb műanyagtartalom, ugyanannyi tusfürdő! Mint ahogy minden Yves Rocher termék csomagolásánál, úgy szakértőink a Tusfürdő koncentrátum csomagolásának kialakításakor is szem előtt tartották a környezetre gyakorolt hatást.
40 zuhanyzásra elegendő koncentrátum mindössze 100 ml-es flakonban, melynek köszönhetően a 400 ml-es flakonhoz képest 50%-kal sikerült csökkentenünk a csomagoláshoz felhasznált műanyag mennyiségét. Szokásunkhoz hűen 25%-ban újrahasznosított műanyagot használunk fel a Tusfürdő koncentrátum flakonjának gyártásához is. A kisebb méretnek köszönhetően több flakont tudunk egy kamionnal szállítani, ami 5× kevesebb kamiont jelent az utakon minden évben.
Életciklus elemzéssel szakértőink kimutatták, hogy a Tusfürdő koncentrátum flakonjainak gyártásával 50%-kal kisebb az üvegházhatás-kibocsátás, mint a 400 ml-es flakonok esetében. Mint ahogy minden samponunk és tusfürdőnk, a Tusfürdő koncentrátum is biológiailag könnyen lebomló összetétellel és újrahasznosítható flakonnal rendelkezik.
Gyűjtse szelektíven, hogy újrahasznosíthassuk!

INNOVATÍV CSOMAGOLÁS

1 nyomás = 1 csepp = 1 zuhanyzás

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum

A mindennapi használat megkönnyítése érdekében a csomagolásra és összetételekre specializálódott szakértőink együttesen kidolgoztak egy új kupakszelepet, ami segít az egy zuhanyzáshoz elegendő optimális mennyiség adagolásában.

• Új Tusfürdő koncentrátum egyedülálló „átalakuló” formula (Franciaországban bejegyzett szabadalom).
• Egy új és varázslatos 1=4 formula: 100 ml termék 40 zuhanyzásra elegendő, akárcsak a termékcsalád
400 ml-es Hab-és tusfürdői.
• Egy újfajta érzékiség: a természet valódi koncentrátuma, mely gyengéden siklik a bőrön, majd könnyű,
lágy habbá alakul át.
• 3 illat a növények legjavának felhasználásával. Relaxáció, energia és érzékiség… 3 hatás, melyek mindegyike
nemcsak a testre, de a lélekre is kifejti jótékonyságát.
• 50%-kal kevesebb műanyag és üvegházhatású gáz a 400 ml-es flakonokhoz képest.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések