Post Image

TUDATOS VÁLASZTÁS: TISZTA KOZMETIKUMOK

Rúzs & Más / 2021-08-02

Új webáruház nyílt mindazok számára, akik számára fontos az átláthatóság, mert érzékeny vagy allergiás a bőrük, vagy tartanak attól, hogy a kozmetikumokból esetleg az egészségükre káros hatóanyagokat juttatnak a szervezetükbe. A Clean & Smart Beauty életre hívói arra törekszenek, hogy csak a legjobb minőségű, tiszta kozmetikumokat ajánlják az érdeklődőknek, mégpedig elérhető áron. Amellett, hogy az itt elérhető termékek átláthatóak, segítséget nyújtanak az összetevők megismeréséhez is, de a legfontosabb talán, hogy  a repertoárjukban összeválogatott természetes szépségmárkák esetében  nem kell lemondanunk a krémek hatékonyságáról sem.

Holisztikus szemlélet 

A Clean & Smart Beauty szakértői csapata a tiszta, természetes kozmetikumokon túl egy picit többet is szeretne nyújtani vásárlóinak: egy új látásmódot, amelyben a szépségápolást több oldalról is megközelítjük. A holisztikus bőrápolás célja pont az, hogy a szépségrutinunk és a minőségi kozmetikumok mellett az életmódunkra, testi-lelki egyensúlyunkra is odafigyeljünk. Felbukkanó (bőr)problémáinkat ne egyenként, hanem egészben szemléljük, mindig vizsgáljuk meg őket akár egyszerre több oldalról is. A Clean & Smart Beautyn egyre több olyan szépségeszközt és kiegészítő terápiát találhatunk, amely beilleszthető a szépségápolási rituálénkba: a bőrvitaminoktól kezdve a gua sha köveken át egészen az aromaterápiáig. Az oldal alapítói pedig nem engedik el a kezünket, szívesen segítenek a problémáink teljeskörű megoldásában, kérdéseinket feltehetjük nekik a webes felületen keresztül.

clean & smart beauty, clean, smart, termeszetes, atlathato, arcapolas, ruzs es mas

Miért pont smart?

A Clean & Smart Beauty hisz a tudatos vásárlás erejében és abban, hogy nincs szükség tíz lépcsős szépségápolási rutinra. Elég ha pár szuperhatékony terméket használunk, viszont azok legyenek egészségesek és passzoljanak maximálisan a bőröd aktuális igényeihez – mert hogy ez is folyamatosan változik, így mindig érdemes nyomon követni, mire van szüksége éppen. A webshopban törekszenek arra, hogy minél több információt kapjunk az egyes termékekről.

Tiltólistás összetevők

A Clean & Smart Beauty-n található minden termék kőolajszármazék, parabén, szilikon, ftalát és a mesterséges illatanyagoktól mentes, viszont telis-tele vannak tiszta, hatékony és természetes összetevőkkel.

Jelmagyarázat

A kozmetikumok mellett különböző mentes logókat találunk, amelyek útmutatásul szolgálnak a termékek legfontosabb tulajdonságait illetően – ezzel is segítenek az átláthatóságban és a választásban.

ITT tudjátok megnézni a márkákat vagy tudtok rákeresni a bőrtípusotok vagy bőrproblémátok szerint a nektek ajánlott termékekre.

 

Kapcsolódó bejegyzések