Post Image

TRENDI FRIZURÁK SAJÁTKEZŰLEG, A HAJFONATOK KÖNYVÉBŐL

Rúzs & Más / 2017-05-04

A hajfonat soha nem megy ki a divatból – sőt, mára a mindennapok legpraktikusabb kiegészítőjévé vált. A fonatok tökéletesek egy randira, fesztiválokra, a nagy napra vagy akár nyárra a strandra is.

hajfonás

A Kérastase elkészítette A hajfonatok könyvét mindazoknak, akik álmodoztak már a tökéletes hajfonatról; a vékonyszálú, a rövid-, a hosszú- vagy a göndör hajúaknak; az álmodozóknak és a szabad szelleműeknek, a félénkeknek vagy a szorgalmasaknak; az édesanyáknak, a kishúgoknak, a legjobb barátnőnek vagy a kislányunknak. Ettől a könyvtől bátorítást kap mindenki, hogy merje kipróbálni a hajfonást, merjen új hajviseletet hordani! Hiszen a hajfonat a legfőbb stílus kiegészítőnké válhat.

A hajfonatok könyve segítségével minden nő, minden alkalomra megtalálja a hozzá illő hajfonatot. A könyvben praktikus tippek, tanácsok is találhatóak a fonatok elkészítéséhez.
A megfelelő Kérastase Styling termékkel – mint amilyen a Kérastase L’Incroyable Blowdry újraformázhatóságot biztosító hajformázó tej vagy a Kérastase V.I.P tőemelő hatású porállagú spray – pedig tökéletes tartást tudsz biztosítani a fonataink számára.

Kérastase V.I.P volume in powder

Kérastase L'Incroyable BlowDry

Kapcsolódó bejegyzések