Post Image

TOP 5 TAVASZI VÁROSNÉZÉS STÍLUSOS KARÓRÁVAL

Rúzs & Más / 2019-05-02

A tavaszi időszakban szívesen mozdulunk ki otthonról és az utazási kedv is visszatér. Városnézéshez ez a legjobb időszak, hiszen még a nap süt már, de nem éget és a természet is a legszebb arcát mutatja. Ha tehetjük, iktassunk be egy európai városnézős hétvégét, amikor kellemes séta mellett fedezhetjük fel a város szépségeit, építészeti és történelmi emlékeit, virágos parkjait és persze kipróbálhatjuk az adott ország konyháját. A Fashionwatch 5 hívogató, úticélt ajánl nekünk, amelyeket mindenképpen érdemes tavasszal felfedezni, és persze egy-egy a város miliőjéhez passzoló karórát.

Lisszabon

Fashionwatch, H2X, karóra, stílus, top 5, úticéél, városnézés, rúzs és más

Lisszabon egy pezsgő kulturális központ, amelyet villamoson ülve lehet igazán autentikusan felfedezni. Macskaköves utcáit járva a kellemes tavaszi melegben igazán különleges hangulatot áraszt pasztell színű házaival és a grillezett szardínia illatával. Ez az a város, ahol az üzlet-, bár-, kávézó- és étterem tulajdonosok még mindig tudják, hogy mi is az az igazi vendéglátás. Lisszabon nyüzsgő éjszakai élete kapcsán épp olyan híres és ismerős, mint Budapest; unatkozni nem fogunk sem éjjel, sem nappal!

H2X óra 9900 Ft

Róma

Fashionwatch, H2X, karóra, stílus, top 5, úticéél, városnézés, rúzs és más

Az egykori Római Birodalom központja igazán remek választás egy kellemes hétvége eltöltéséhez. Látnivalóit, történelmi emlékhelyeit nehéz lenne maradéktalanul felsorolni. A római tavaszi napsütés kellemesen perzsel, így még inkább megtapasztalhatjuk a város szenvedélyes pezsgését, hiszen mindenki az utcákon, tereken és ristorantékban élvezi a tavaszi hangulatot. Róma kihagyhatatlan nevezetességei között szerepel a Colosseum, a Pantheon, a Forum Romanum, a Trevi-kút, a Capitolium, a Piazza Navona, a San Paolo fuori le mura bazilika és a Spanyol-lépcső is, de mindenképpen szakítsunk időt arra, hogy csak úgy ücsörgünk valamelyik szökőkút mellett és élvezzük a város utánozhatatlan atmoszféráját.

H2X óra 9900 Ft

Párizs

Fashionwatch, H2X, karóra, stílus, top 5, úticéél, városnézés, rúzs és más

Természetesen Párizs sem maradhat ki a csábító tavaszi úti célok közül, hiszen ez az egyik legromantikusabb város a világon. Andalogj kézen fogva a szerelmeddel a Szajna-partján, merüljetek el az utcák pezsgő forgatagában, élvezzétek a francia hangulatot egy kávézó teraszán, piknikezzetek az Eiffel-torony lábainál a tavaszi napfényben sütkérezve. Párizs parkjai tavasszal tényleg csodálatosak, ellátogathatunk például a Tuileriák kertjébe (Jardin des Tuileries), a Luxembourg-kertbe, de felfedezhetjük a híres Parc des Buttes-Chaumont-t is.

H2X óra 12990 Ft

Amszterdam

Fashionwatch, H2X, karóra, stílus, top 5, úticéél, városnézés, rúzs és más

Ha megismernél egy laza kultúrát és színpompás tavaszi virágcsodák között szelnéd a mezőket fapapaucsban, akkor az egyik tökéletes tavaszi úti cél, hiszen egész Hollandia tulipánba borul ilyenkor. Mindenképpen látogass el Keukenhofba, mert itt minden tavasszal 7 millió tulipán virágzik és lenyűgöző látványt nyújtanak a színpompás mezők. Ez a sok csodálatos virág természetesen sok turistát is vonz a világ minden tájáról március végétől május végéig a 17 hektáros parkba, ahol a világ legnagyobb szabadtéri virágkiállítását nézhetjük meg. Amszerdamban a különleges kávézókon kívül érdemes felkeresni a Rembrandt Házat, a Dam teret, a Heineken múzeumot vagy Anna Frank Házát is.

H2X óra 9900 Ft

Sevilla

Fashionwatch, H2X, karóra, stílus, top 5, úticéél, városnézés, rúzs és más

A várost meglátogatni tavasszal a legjobb, ha az idő már elég enyhe ahhoz, hogy a tapas bárok teraszán ücsörögjünk, vagy olyan lenyűgöző látnivalókat látogassunk meg, mint a grandiózus Plaza de España, vagy a hangulatos Alcázar de Sevilla kertje. Az utcákon hallható hagyományos andalúziai zene is emeli a varázslatos hangulatot. Andalúzia “fővárosa”, ami a Guadalquivir-folyó partján fekszik a legek városa. Európa legrégebbi királyi palotája – Alcazar – is itt található, ami a mai napig használatban van. A világ legnagyobb gótikus katedrálisával szintén Sevilla büszkélkedhet. A legszebb kilátás a Torre de los Perdigones-ről nyílik. A város nyüzsgő éjszakai élete szintén említésre méltó. A híres sevillai tavaszi vásárra – Feria – is érdemes kilátogatni, ha éppen a városban járunk.

H2X óra 9900 Ft

TOP 5 TAVASZI VÁROSNÉZÉS STÍLUSOS KARÓRÁVAL
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések