5 KILÓVAL BOLDOGABBAN A DIÉTÁTÓL, AMI MŰKÖDIK!

Rúzs & Más / 2016-09-21

Ha valaki két hónappal ezelőtt azt állította volna, hogy én, a nagyevő, tésztapusztító, édességfüggő cukrász-leszármazott felsoroltaktól hónapokig – önként és dalolva – tartózkodni fogok, hát enyhén szólva furcsán néztem volna az illetőre! Pedig, ha Tomán Szabinával hozza össze az embert a sors, nincs lehetetlen! Két hónap a Toman Diet jegyében, és itt állok ötössel kezdődő kilókkal, 5 kilóval karcsúbban és a testzsír százalékom 33%-ról 28%-ra csökkent. Leánykori formámnak köszönhetően végre tényleg úgy érzem, hogy a 40 az új 30!

Táblázat súlyváltozásról: fogyás Toman Diet fehérje diétával

Akik figyelemmel követik a Rúzs és más-t, virtuálisan végigkísérhettek az utamon (a cikkek Wellness rovatunkban olvashatók), de muszáj újból elmondanom, hogy ennél okosabban összeállított diétával még nem volt dolgom. Pedig higgyék el, az elmúlt 44 évben kipróbáltam már ezt-azt!
A Toman Diet során nem alakul ki éhség, falási roham, édességhiány és a gyors és látványos sikerek akkora lendületet adnak, hogy szinte észre sem vesszük és már életmódunkká vált! Izomból semmit nem veszítünk, csakis zsírból, ami sokkal látványosabb eredményt nyújt, mint a koplalással vagy más fogyókúrával leadott csalóka kilók. Fürdőruhás fotóimmal nem szeretném sokkolni a nagyérdeműt, de ezeken a képeken is jól látszik hogy az úszógumiknak befellegzett:

Toman Diet fehérje diéta eredménye

Toman Diet fehérje diéta eredménye

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy teljességgel betartható, minimális előkészületet igénylő étrendről van szó, melyet könnyedén beilleszthetünk még a legzsúfoltabb hétköznapjainkba is. E diéta hatására nem romlik a koncentrációs készség és nem leszünk fáradékonyak, épp ellenkezőleg: erősnek és energikusnak érezzük magunkat (a diéta mellett rendszeresen lefutom a 10 kilométeres távot). Ami pedig hab a tortán, hogy az elmúlt 2 hónap rendszert hozott az életembe: gyomrom 3 óránként jelez és a bőséges vízivás sem jelent többé gondot!

Fogyás fehérje diétával

Kedves Szabina!
Most már értem, amit első találkozásunk alkalmával mondtál, hogy mekkora örömöt jelent a munkád. Hát persze, hiszen aki csak megfordul nálad, rövid időn belül testileg szebben, lelkileg boldogabban, széles mosollyal, ragyogó arccal tér vissza, és ez csodálatos érzés lehet!
Én pedig, a szavak embere, most keresem a szavakat… mit is mondhatnék?
KÖSZÖNÖM!

Toman Diet fehérje: vaníliás nápolyi

Ilyen és ehhez hasonló Toman Diet finomságokkal fogytam le!

5 KILÓVAL BOLDOGABBAN A DIÉTÁTÓL, AMI MŰKÖDIK!
5 (100%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések