Post Image

TÖKÉLETES ARCBŐR AZ ISADORA ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2020-10-23

A szép arcbőr a nő legszebb éke – az IsaDora újdonságaival pedig a tökéletes arcbőr bárki számára könnyen elérhető. Akár a kompakt púderek, akár színezett krémek, az alapozó vagy a sminkhez mesterien előkészítő primerek hívei vagyunk, megtaláljuk a bőrünk számára legtökéletesebb terméket. A széles primer választékról korábbi cikkemben olvashattok, most pedig jöjjenek a bőrtökéletesítő púderek, alapozók:

Skin Beauty perfecting & protecting foundation SPF 35 – Bőrtökéletesítő és a bőrt óvó alapozó

IsaDora Skin beauty, alapozó, makeup, powder, tinted cream, színezett krém, smink, púder, rúzs és más, isadora, újdonság

Egy leheletkönnyű óvó, tápláló bőrtökéletesítő alapozó. Könnyű megszeretni, mert gyengéd, friss formulája valahol félúton jár a bőrápolás és a smink között. Telis-teli van olyan összetevőkkel, melyek segítenek a bőrnek a megújulásban, ápolják és védik. Pigmentek és mikro-gyöngyök elegye, melyek egységesítik a bőrtónust, elfedik a finom ráncokat, pattanásokat. SPF35 fényvédőfaktorával nem hagy cserben minket a szabadban sem, tökéletes partnerünk lesz a nap folyamán.

Cruelty-free, klinikailag tesztelt, illatanyagot nem tartalmazó termék

• Ápol, óv és regenerál
• Elfedi a finom ráncokat, pattanásokat
• Egységesíti a bőrtónust
• Második bőr hatás

Használat előtt rázzuk fel, és kisebb mennyiséget nyomjunk ki kezünkre vagy alapozószivacsra – ha erősebb fedést szeretnénk, 3-4-szer nyomjuk meg a pumpát. Dolgozzuk el bőrünkön ecsettel, szivaccsal vagy ujjainkkal.

Főbb összetevők:
Virágnektár – gyógyító, bőrpuhító és védelmező hatással.
Phospholipidek – bőrsimító, bőrfeltöltő hatás.
Hialuronsav – saját tömegének ezerszeresét képes megkötni nedvesség formájában.
Spherical porok – kiegyenlíti a bőrtónust, egységesíti a felületet, minimalizálva a finom ráncok és pattanások láthatóságát.

Skin Tint Perfecting Cream

IsaDora Skin beauty, alapozó, makeup, powder, tinted cream, színezett krém, smink, púder, rúzs és más, isadora, újdonság

Egy pillekönnyű, színezett krém, amely tökéletesíti és hidratálja az arcbőrt, valamint korrigálja a színét.

A kevesebb több! A multifunkciós Skin Tint Perfecting Cream arckrém egyszerre előkészítő, nappali hidratáló és alapozó. A krém habosított, púderes textúrája rendkívül könnyed, és olyan bársonyos, hogy minimálisra csökkenti a pórusok láthatóságát, kiegyenlíti a bőr tónusát és színét, valamint hidratálást nyújt. Vegánbarát (vegan-friendly) összetétele a bőrbe olvad, és szinte egy második bőrréteget képez rajta, azonban nem tömíti el a pórusokat. Csodásan friss, hidratált és sima felületű arcbőrt eredményez – egész nap.

Normál és zsíros bőrre is kiváló. Állatkísérlet mentes, klinikailag tesztelt, talkum, parabén és kőolaj származék mentes.

• Előkészíti és finomítja a bőr textúráját
• Korrigálja a színeket és simítja a bőrt
• Csökkenti a pórusok és a ráncok megjelenését

Fő összetevők
„Intelligens imitáció” technológia – második, fátyolszerű bőrréteget képez a sima és matt megjelenésért. Kettősgél-textúra – polimer szerkezetbe zárt víz, amely bársonyos, friss érzetet kelt a felvitel során.

Használat
Masszírozzuk a tiszta arcbőrbe az ujjainkkal! Viseljük előkészítőként az alapozó alatt, vagy CC-krémként a természetes, „sminkmentes” megjelenésért!
Figyelem, kevés is elég belőle! A természetes megjelenés érdekében tegyük egy kevés krémet, kb. egy rizsszemnyit az ujjunkra! Masszírozzuk a tiszta
arcbőrbe, és dolgozzuk el alaposan! Rétegezzük azokon a területeken, ahol további fedésre, simításra és színkorrekcióra van szükség!

Velvet Touch Ultra Cover compact powder SPF 20
Faggyúműködést szabályozo, bőrvédő hatású púder

IsaDora Skin beauty, alapozó, makeup, powder, tinted cream, színezett krém, smink, púder, rúzs és más, isadora, újdonság, skin tint perfecting creme, velvet touch

tra Cover kompakt púder óvja a bőrt, rögzíti a sminket, és mindeközben szabályozza a faggyútermelést, meggátolva a bőr kifényesedését – anélkül, hogy száraz hatást keltene. A legjobb benne bársonyos formulája, mely teli van vízálló ásványi pigmentekkel – krémes textúrája jól eldolgozható, és szinte láthatatlanul olvad rá a bőrre, igazi élvezet használni!

Cruelty-free, klinikailag tesztelt, illatanyagot nem tartalmazó termék.

• Közepes és erős fedés érhető el használatával
• UVA/UVB védelem SPF20 fényvédőfaktorral
• Meggátolja a bőr kifényesedését, krémes, matt finis
• Egyenletes bőrképet és -tónust biztosít

Használata
A csomagolásban lévő szivacs segítségével könnyen eldolgozható és elérhető a kívánt fedés. Nedves szivacs használatával erősebb fedést érhetünk el, az egészen finom
hatás eléréséhez pedig használjunk ecsetet. Természetes hatású, finom fedésű púder

Velvet Touch Sheer Cover Powder
Leheletkönnyű púder a smink rögzítésére és a bőr kifényesedésének meggátlására.

IsaDora Skin beauty, alapozó, makeup, powder, tinted cream, színezett krém, smink, púder, rúzs és más, isadora, újdonság, skin tint perfecting creme, velvet touch

Ha már azt hisszük, teli a sminkneszesszer, hirtelen szembejön még egy újdonság: a Velvet Touch Sheer Cover kompakt púder leheletkönnyű, lágyan pigmentált formulájára nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Nemcsak soft focus hatása gondoskodik a finom ráncok láthatatlanságáról, a cseppet sem fényesedő bőrről – vigyük magunkkal, és frissítsük fel vele bőrünket napközben is.

Cruelty-free, klinikailag tesztelt, illatanyagot nem tartalmazó termék.

• Közepes, természetes fedés érhető el használatával
• Egyenletes, matt bőrképet és -tónust biztosít
• Leheletkönnyű formulájával észrevehetetlenül olvad a bőrre

Használata
A csomagolásban lévő puff segítségével vigyük fel a kívánt mennyiséget arcunkra. A természetes hatás eléréséhez használhatjuk csak a T-zónán, ecsettel használatával pedig koncentrálhatunk az állra, az orra és a homlok közepére.

Kapcsolódó bejegyzések