Post Image

TÖBB, MINT FÉNYVÉDŐ A BIODERMÁTÓL

Rúzs & Más / 2019-05-20

A Bioderma újdonsága, a Photoderm Nude Touch egy valóban sokoldalú készítmény! Ez a bőrtökéletesítő fizikai fényvédő elsősorban napozó, de színezett mivoltánál fogva azonnal szebb, egyenletesebb bőrszínt ad, akár egy könnyű alapozó. Emellett matt hatást biztosít és rendkívül tartós: akár 8 órán keresztül is a helyén marad!

Bioderma Photoderm, nude touch, színezett, bőrtökéletesítő, fényvédő, rúzs és más, hipoallergén

A legerősebb, 50+-os fényvédelemmel óvja bőrünket az UVA és UVB sugárzás káros hatásaitól és megakadályozza a napégést és a napallergiát. Az ásványi szűrők és a Cellular Bioprotection® szabadalom kombinációja rövid és hosszú távon is védi a bőrt. A Cellular Bioprotection™ szabadalom belső védelmet biztosít: aktiválja a bőr természetes védelmét, megvédi a sejteket és küzd a korai bőröregedés ellen.

Formulája rendkívül könnyű, három árnyalata egyenletes arcszín és púderes, matt hatást ad a Liquid-to-powder technológiának köszönhetően – vagyis a bőrrel érintkezve folyékonyból púderes állagúvá alakul. Fontos, hogy minden használat előtt alaposan rázzuk fel. 

Bioderma Photoderm, nude touch, színezett, bőrtökéletesítő, fényvédő, rúzs és más, hipoallergén

A szalicilsav tartalma simábbá teszi a bőrfelszínt és fokozza ragyogását. A Fluidactiv™ szabadalom és a Capryloyl Glycine szabályozza a faggyú mennyiségét és minőségét, így hosszú távú használata mellett csökkennek a bőrhibák! Elsősorban kombinált vagy zsíros bőrre ajánlott.

Használatát sportolás, izzadás, letörlés esetén meg kell ismételni, hogy biztosítsuk bőrünk számára a folyamatos védelmet!

Mint minden Bioderma termék a Photoderm Nude Touch bőrtökéletesítő fényvédő is hipoallergén, kitűnő szem. és bőrtoleranciát garantál és nem mitesszerképző.

Kapcsolódó bejegyzések