Post Image

A BÁLI SZEZONBAN FELTÉTLENÜL MERJÜNK CSILLOGNI!

Rúzs & Más / 2017-01-13

Január végén, február elején egymást érik a különböző mulatságok, bálok és társasági események. Ilyenkor még a legvisszafogottabbaknak is ki kellene próbálniuk, milyen az, ha végre ki mernek lépni a komfortzónájukból és mernek csillogni egy kicsit!

A közelgő téli eseményeken a klasszikus, “a kevesebb több” szabályt nyugodtan felrúghatjuk! Festhetünk füstös szemet és viselhetünk csillogó szájfényt, sőt akár még hajkoronánknak is adhatunk egy leheletnyi fényt. Az Amway Artistry termékkínálatában mindent megtalálunk, amire egy kis extra glamúrhoz szükségünk lehet!

Ha nem vagyunk elég merészek, akkor dönthetünk úgy is, hogy csak az ajkainkat hangsúlyozzuk egy ragyogó szájfénnyel. Az ARTISTRY Pacific Lights kollekciójának darabjai áttetsző, szikrázó színekben pompáznak. Egyik árnyalat sem túl telt, így valóban csak egy cseppnyi csillogást ad megjelenésünknek. Ehhez remekül passzol a már említett füstös, szürke vagy barna szemsmink, de akár a tusvonal is.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 000 Ft

Aristry light up lip gloss

Ha a sminkünk kész, következhet a frizuránk: egy egész estés táncos mulatság előtt a legfontosabb, hogy hosszan tartson. A SATINIQUE Hajfény spray egyszerre rögzíti és teszi fényesebbé tincseinket, ráadásul argánolaj és E-vitamin tartalmának köszönhetően még hidratálja is azokat. Különleges összetételének hála a szálló hajszálakat is megzabolázza anélkül, hogy elnehezítené frizuránkat.
Ajánlott fogyasztói ára: 5 500 Ft

Satinique hajfényspray

Megjelenésünket egy elegáns illattal tehetjük teljessé a különleges alkalomra. Tökéletes választás az ARTISTRY új, elbűvölő illatkompozíciója, a FLORA CHIC. A parfüm a nőies, virágos jegyek és a citrusos frissesség elbűvölő keverékével mesebeli aurát von körénk, így biztosan nem maradunk észrevétlenek. Ajánlott fogyasztói ára: 24.000 Ft (50ml)

Artistry Flora Chic EDP

Ezekkel a termékekkel már biztos lesz a sikerünk az esti buliban, de amikor hazaérünk, akkor se feledkezzünk meg bőrünkről! Már számos kutatás bizonyította, mennyit árthatunk bőrünknek azzal, ha lefekvés előtt nem mossuk le alaposan sminkünket. Az apró szemcsék eltömítik a pórusokat, pattanásokat okozhatnak, de akár a ráncok megjelenését is elősegíthetik. Ha pedig a szempillaspirált nem távolítjuk el megfelelően, akkor az akár szemgyulladáshoz is vezethet. Az ARTISTRY essentials Sminklemosó szemkörnyékre és ajakra megbirkózik még a vízálló szemfestékkel vagy ajakrúzzsal is, anélkül, hogy szárítaná bőrünket. Aloe vera gél, kamilla, zabkivonat, valamint bőrlágyító és -hidratáló anyagok gondosan összeválogatott elegyét tartalmazza, amelyek segítik a szempillák kondicionálását is. Ajánlott fogyasztói ára: 4 600 Ft

Aristry Essentials sminklemosó

Kapcsolódó bejegyzések