Post Image

TERMÉSZETES ÉS ÁTLÁTHATÓ ARCÁPOLÓK A NIVEA-TÓL

Rúzs & Más / 2020-06-30

Egyre inkább fogékonyak vagyunk at olyan termékek iránt amelyekről egyrészt tudjuk, hogy mi van bennük, másrészt ami bennük van az természetes eredetű legyen. A NIVEA  új arcápolási irányvonala, a NATURALLY GOOD, 100 évnyi tudáson és precízen összeállított formulákon alapul, melyek regenerálják a bőrt és hagyják, hogy az természetesen szép és egészséges legyen. A Naturally Good termékekkel a márka szeretne hozzájárulni a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz egy egyszerű, átlátható, és természetes bőrápolási rutinnal.

nivea, naturally, naturally good, termeszetes, organikus, aloe, arganolaj, ruzs es mas, vegan, atlathato

99%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
A Naturally Good olyan arcápolókat kínál, amelyek összetevői 99%-ban természetes forrásból származnak. Ennek eredményeképpen alkotóelemeik segítik a bőr megújulását, legyen szó bármilyen bőrtípusról. Ahhoz, hogy ezen természetes összetevők a bőr számára a lehető legbiztonságosabb módon hasznosuljanak, 1%-nyi egyéb összetevőt adtak.

100%-OS ÁTLÁTHATÓSÁG
A márka garantálja, hogy 100%-ban felfedi előttünk termékeik összetételét. A Naturally Good termékcsaládot abban a szellemben fejlesztették, ki, hogy a lehető legnagyobb mértékben tartalmazzanak természetes eredetű összetevőket. Így vált lehetségessé, hogy 99%-ban természetes összetevőkből állnak, a maradék 1 % pedig  a formulák stabilitását és biztonságát garantálja.

Az olyan alapanyagokra, mint az alkohol és az illatanyagok, azért van szükség, hogy megelőzzék a termékek idő előtti romlását. Hogy garantálni tudják kozmetikumaik használhatóságát, szavatosságát, és megelőzzék a termékekben a mikroorganizmusok megtelepedését, szükségesnek tartják ezen összetevők használatát.
A Naturally Good formulák illatanyaga tartalmaz néhány olyan összetevőt, amelyeket allergénként tartanak számon. Jó tudni, hogy még a lehető legtermészetesebb dolgok is tartalmazhatnak ilyen allergéneket, például egyes gyümölcsök és zöldségek is!

A Naturally Good termékcsaládot Európában gyártják, nagyon szigorú előírások szerint.

A TERMÉSZET LEGJAVA

A NIVEA Naturally Good termékcsalád mind a 4 terméke organikus összetevőket tartalmaz.

NIVEA Naturally Good Nappali Arckrém bio aloe verával: 24 órán át tartó hidratálást nyújt. A krém frissítő formulája az organikus Aloe vera mellett értékes jojobaolajat és mandulaolajat is tartalmaz, így gondoskodik arról, hogy az arcbőröd egész nap ragyogóan szép legyen!

nivea, naturally, naturally good, termeszetes, organikus, aloe, arganolaj, ruzs es mas, vegan, atlathato

NIVEA Naturally Good Éjszakai Arckrém bio argánolajjal: organikus argánolajjal segíti a bőr éjszakai regenerálódását, mely reggelre bársonyos tapintású és rugalmas lesz. Ez a krém mélyrehatóan hidratál és táplál, miközben feszesebbé varázsolja a bőrfelszínt. Értékes jojoba- és mandulaolajat tartalmaz.

nivea, naturally, naturally good, termeszetes, organikus, aloe, arganolaj, ruzs es mas, vegan, atlathato

NIVEA Naturally Good Arctisztító Tej és Arctisztító Tonik: organikus zöldtea-kivonatot tartalmazó arctisztítók, melyek mélyen tisztítják a bőrt, eltávolítják a szennyeződéseket, a krémek maradékát, a vízálló sminket és szempillafestéket is.

Kapcsolódó bejegyzések