Post Image

TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY A BOLDOG BŐRÉRT

Rúzs & Más / 2019-04-26

Az Origins, az Estée Lauder csoport natúrkozmetikai márkája 1990-ben kezdte meg növényi alapú, 100% természetes esszenciális olajakat tartalmazó bőrápoló, fürdő és testápoló termékei gyártását – fenntartható módon, megújuló energiák igénybevételével. A márkával a kilencvenes évek elején ismerkedtem meg New York-ban és a tiszta növényi olajoktól illatozó krémjüket kipróbálva azt kívántam, bárcsak Magyarországon is kapható lenne. Sokáig kellett várni, de most végre itt van, és ha lehet, még kívánatosabb arcápolókkal csábít!

“Azt szeretnénk, ha lelkiismeretes kozmetikumként ismernének minket” – nyilatkozta William P. Lauder, az Estée Lauder Companies elnöke és az Origins alapítója. Ezt a filozófiát fejezi ki a márka jelképe, a két egymásba fonódó szikomorfa, amelyek a márka kiegyensúlyozottságát és kettős természetét reprezentálják. Az Origins név, mely az eredet szóból származik, híven adja vissza azt a gondolkodást, ami szerint a cég szakemberei a világot bejárva, kultúrákat kutatva inspirálódnak, és az általuk használt tradicionális hatóanyagokat felfedezve olyan termékeket fejlesztenek ki, amelyek a bőr hibáit nem elfedik, hanem alapjaiban, annak természetes eredetében javítják.

Origins, Estée Lauder, növényi, természetes, környezetbarát, arcápolás, rúzs és más

Növényi összetevők, valós eredmények 

Az ORIGINS az egyszerűben látja meg a különlegeset. A természet legjobb alapanyagait – a növényeket és a 100% természetes esszenciális olajokat – tanulmányozza, a legmodernebb tudományos felfedezések segítségével optimalizálja, biztonságos, hatékony formulát előállítva belőlük, mely használatával valós, látható eredményeket ér el és megvalósítja az érzéki, holisztikus szépséget. A buja textúrák és a csábító aromák olyan érzéki élményt nyújtanak, amely mind testben mind lélekben átfogó jó érzéssel tölti el a vásárlót.
“Nagyon odafigyelünk minden általunk használt alapanyagra – honnan származik, milyen jótékony hatása van a vásárló bőrére –, mert a legjobb eredmény elérése számunkra a legfontosabb. Éppen ezért minden esetben nagyon szigorúan ellenőrzünk minden részletet.”

Origins, Estée Lauder, növényi, természetes, környezetbarát, arcápolás, rúzs és más

Az ORIGINS kozmetikumait nagy odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségű növényi, földi és tengeri alapanyagokból, nem toxikus alternatívákból és a legfejlettebb technológiák felhasználásával fejleszti ki. Biztosan nem találhatók a termékekben parabenek, ftalátok, propilén glikol, SLS, ásványi olajok, vazelin, paraffin, DEA, polietilén szemcsék és állati termékek (kivéve az erőszakmentes gazdálkodásból származó méz és méhviasz).
Az ORIGINS – intelligens módon – megújuló energiaforrásokat használ, mint a szél és napenergia, mindezt tisztelettel és felelősséggel. Természetbarát, minimalista csomagolása nemcsak a vásárlók jóérzését garantálja, hanem elkötelezetten a Földet is óvja. Csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, amelyek a környezetet nem terhelik hulladékkal és 100%-ban megújuló és 100%-ban lebomló, nem toxikus alapanyagokat használnak. Az ORIGINS 2020-ra nullára szeretné redukálni az üvegházhatás következtében kibocsátott szén-dioxid mennyiségét.
Az ORIGINS sohasem használ mikroszemcséket. Minden exfoliáló terméke természetes jojoba, karnaubaviasz, rizs, vagy más magok szemcséit tartalmazza. Csak fenntartható bizonyítvánnyal rendelkező pálmaolajat használ. A világ számos térségében helyi közösségek asszonyaival dolgozik együtt, hogy vissza tudja nekik adni azt a jót, amit a vidéktől kapnak.

Origins, Estée Lauder, növényi, természetes, környezetbarát, arcápolás, rúzs és más

Az ORIGINS elindította az “Ültess egy fát!” programot, és szerte a világban újraerdősítési projekteket segít az American Forests’ Global Releaf és más helyi szervezeteken keresztül.
A márka 1990-es bevezetése óta már több mint 820000 fát ültettek világszerte, és ez még nem a végleges szám, de itt nem is állnak meg, mert az Origins alapítványa elkötelezetten továbbgondozza az elültetett csemetéket, hogy biztosítsa fejlődésület.
Az ORIGINS nem hisz az állatokon való tesztelésben, ellenben hisz a természet erejében és a tudományban. Az In Vitro Sciences Intézettel együttműködve mindent elkövet, hogy világszerte beszüntessék az állatkísérleteket, és helyettük alternatív tesztelési módokat vezettessenek be azokban az országokban, amelyek a mai napig megkövetelik az értékesítés megkezdése előtt az állatokon való tesztelést.
Az Origins 1990 óta a legmegbízhatóbb név a természetes kozmetikumok világában.
Az ORIGINS termékei 2018 őszétől kaphatók a Douglas öt üzletében: Westend, Mamut, MOM Park, Allee, Váci utca.

TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY A BOLDOG BŐRÉRT
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések