TERMÁLVÍZBEN FÜRÖSZTÖTt KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉG
A Nespresso magas minőségű kávékínálatában is kiemelkedő helyet foglalnak el a Master Origin kávék. Ezek a kapszulák ugyanis valódi különlegességeket rejtenek: a Master Origin kávékkal a Nespresso a világ távoli szegleteiben élő kávéfeldolgozó mesterek szakértelmét hozza el otthonunkba.
A sorozat legújabb tagja a Limited Edition Costa Rica kávé, amely különleges utazásra, egy közép-amerikai ország dús erdőkkel borított tájaira invitálja a kávérajongókat. Az új Limited Edition kávét gondosan válogatva, kézzel szüretelik Costa Rica felföldi ültetvényein, majd 12 órán át 65-70 fokos természetes termálvízben áztatják. Az egyedülálló feldolgozási mód során az ásványi anyagok teljesen átitatják az Arabica kávébabokat, felerősítve azok finomabb karakterjegyeit – így alakul ki a kávé kiegyensúlyozott, malátás, édeskésen gabonás ízvilága.
Ez a kávéritkaság a Nespresso és a speciális feldolgozási módszert szabadalmaztató helyi termelők szoros együttműködésének eredményeképpen született és világszerte kizárólag a Nespresso kínálatában kapható.
NESPRESSO MASTER ORIGIN LIMITED EDITION COSTA RICA
Ízprofil: Gabonás és malátás
Feldolgozási technika: Áztatás és fermentálás meleg forrásvízben
Javasolt elkészítési mód: Espresso (40 ml) vagy Lungo (110 ml)
A Master Origin Costa Rica őrlemény a Master Origin kávékollekció része; amely olyan kávékból készül, amelyek különleges helyeken teremnek, például Szumátra hegyvidéki erdőségeiben vagy Nicaragua magasan fekvő völgyeiben. Az állandó kollekcióban kínált öt kávé felfedezése és feldolgozása már önmagában is egy-egy izgalmas történet – hagyjuk, hogy a kávé íze és illata magával ragadja a képzeletünket!
A Master Origin Costa Rica 2019. március 4-től kezdve korlátozott időn át világszerte kapható a Nespresso Boutique-okban, valamint megrendelhető online a www.nespresso.com honlapon és a Nespresso Club ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámán keresztül.