Post Image

TENGER A FÜRDŐSZOBÁDBAN: SÓS HAJFORMÁZÓK A MARIA NILA-TÓL

Rúzs & Más / 2020-08-13

A minap tengeri sós hajformázókat tartalmazó díszdoboz érkezett. A Maria Nila márkát még csak hírből ismertem, de csupa szépet hallottam róla, így nagyon megörültem a “tesztalanyoknak”. Mielőtt rátérek a tengerparti frizurákra, hadd mutassam be röviden a svéd, professzionális hajápoló márkát, amely 100%-ban vegán és állatkísérlet-mentes termékeket kínál.

A Maria Nila-t 1999-ben Ann és Ulf Wikström alapította, a nevét Ann dédmamájáról kapta, aki 100 évvel ezelőtt Svédország északi részén lakott. A hegyvidéken élő Maria Nila természetes összetevőkből, a környezetet tiszteletben tartva készítette el saját szépségápolási termékeit – innen erednek a márka gyökerei, a természet és a környezetünk szeretete, illetve védelme pedig a mai napig fontos szerepet játszik a cég filozófiájában.

A szulfát- és parabénmentes, magas minőségű vegán összetevőkből készült termékeket Svédországban fejlesztik és készítik, az egyes kollekciókban hajápoló, színező és styling termékeket találhatunk.

Az állatbarát és 100%-ig cruelty-free, vegán termékeket a The Vegan Society, a Leaping Bunny és a PETA is igazolja, melyek mind nagy nemzetközi állatvédő szervezetek. A márka hisz abban, hogy az állatok mellett a környezetünkre, az éghajlatunkra is ügyelnünk kell, épp ezért a termékek csomagolása és szállítása is klíma-kompenzált. A Maria Nila a Plan Vivo, a Taking Root és a Zeromission szervezetekkel karöltve dél-amerikai farmerek számára nyújt anyagi segítséget abban, hogy fákat ültessenek a ki nem használt földjeikre, ezáltal az erdők megtartására és újjáteremtésére ösztönözve őket.

A Maria Nila termékeivel tehát nemcsak a legjobb minőségű összetevőkkel ápolhatjuk a tincseinket, hanem az állatokra és a környezetünkre is vigyázva támogatjuk egy fenntarthatóbb és kedvesebb világ születését.

Tengerparti hullámok 

Talán épp járvány okozta helyzet miatt, még sosem voltak ennyire fókuszban a tengerparti hullámokat idéző frizurák, mint idén nyáron. A tengernél sok dolgunk nincs vele: a párás sós levegő, a sós víz megteszi hatását, a napon száradó haj magától laza hullámokba rendeződik. Ezt a megjelenést és érzetet hivatottak a Maria Nila sót tartalmazó hajformázói megidézni.

Ocean Spray 

maria nila, hajápolás, vegán, svéd, professzionális, nila, hajformázás, hajformázók, hajápolók , rúzs és más

Tápláló texturáló spray, mely extra erős tartást biztosít. Használd nedves hajon, majd igény szerint szárítsd meg a tökéletes eredmény érdekében.

Salty Mist 

maria nila, hajápolás, vegán, svéd, professzionális, nila, hajformázás, hajformázók, hajápolók , rúzs és más

Tápláló texturáló spray, mely könnyed tartást és tömeget biztosít, miközben sós érzetet ad a hajnak. Használd nedves hajon, majd igény szerint szárítsd meg a tökéletes eredmény érdekében.

Salty Cream

Tápláló texturáló krém, mely könnyed tartást biztosít, miközben tengervizes érzést ad a hajnak. Ezen felül tökéletesen alkalmazható göndör hajra, melynek formát és tartást kölcsönöz. 100% vegán.

 

Kapcsolódó bejegyzések