Post Image

ÚJ ÉVSZAK, ÚJ PARFÜM: TÉLI ILLATGARDRÓB TIPPEK

Rúzs & Más / 2018-11-23

Egy újabb évszak közeledik a végéhez, hullanak a falevelek és pillanatokon belül azon kapjuk magunkat, hogy újra a hóesésben gyönyörködhetünk.

A niche illatok – azaz különleges alapanyagokból kis szériában készülő parfümök szentélyében, az Andrássy úti Madison parfümériában az évszakváltáskor más jellegű illatok kerülnek a figyelem középpontjába. Íme téli illattipjeik:

1. Ebben az évszakban azok is szívesebben kísérleteznek, akik egyébként a legdiszkrétebb illatokhoz ragaszkodnak, így nekik is sokkal eredetibb és figyelem felkeltőbb parfümöket is tudunk ajánlani. Merjünk kísérletezni, a hidegben, sötétben jól fog esni egy melegebb, simogatóbb illat!

2. Ha van kedvenc illatunknak parfüm koncentrációjú változata, válasszuk nyugodt szívvel, hiszen ilyenkor a szárazabb bőr szinte szomjazza az olajosabb, éppen ezért általában tartósabb és erősebb kompozíciókat.

Téli illatok, Madison parfüméria, rúzs és más, illatgardrób

3. Meghosszabbíthatjuk az illatunk élettartamát, ha előtte bekrémezzük azt a bőrfelületet, ahová fújni fogjuk a parfümöt. Számos márkának van saját testápolója és kézkrémje az adott illatokból, így még csak attól sem kell tartani, hogy nagy lenne az illatkavalkád. Meglepő élmény megtapasztalni, milyen az, amikor egy teljesen szokatlan helyről, például a kézfejünkről érezzük meg kedvenc illatunkat frizuránk megigazítása közben.

4. Ezekben a hónapokban bátran tegyünk újra próbát az édesebb, gourmet illatokkal. Nem feltétlenül kell habos-csokoládés parfümökre gondolni, ez a mindenkinek jóleső finomság egészen szofisztikáltan is megjelenhet, például egy ropogós gyömbérkeksz illatában a nagymama kamrájából.

Téli illatok, Madison parfüméria, rúzs és más, illatgardrób

5. Az illat: játék – nem kell mindig annyira komolyan venni, mint egy csábításra szánt estét. Jó, ha van az illatgardróbunkban egy-két kedvesebb illat, ami sokkal inkább a bekuckózós estéket kíséri, mintsem az éjszakai tivornyákat.

Néhány téli kedvenc

Amikor ködre ébredünk: SOOUD / NÚR

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

Főleg, ha nem csak az utcán ül meg az opálos homály, hanem a hangulatunkon is, ez a fűszeresen vidám illat egy bölcs ember gyógyító derűje. Az illatot különlegessé a kamilla és a bőr kombinációja adja, míg az arabul névadó “fény” a sárgabarackkal érkezik.

Amikor nem szabad elmondanunk, hogy előző este rosszalkodtunk: BYREDO / CHEMBUR

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

Hét pecséttel őrizni nem könnyű, ha véletlenül a tilosban jártunk. Ha hiányzik a feloldozás és a rózsafüzér nem elég, ez a magával ragadóan fanyarkás, tömjénes, füstös illat talán könnyíthet a lelkiismeretünkön: az élet egy játék, a pillanatot pedig meg kell élni.

Ha úgy érezzük, már annyit láttunk a világból, hogy nem érhet túl nagy meglepetés: MARIA L / MOGADESSE

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

A szupernépszerű Nasomatto családhoz közel álló márka illata letaglózóan fűszeres (paprikás, fahéjas, kakaós, kardamomos, tárkonyos) és leheletnyit gyümölcsös (narancs és eper), melynek neve arabul csak annyit tesz: szent.

Amikor már reggel óta szakad az eső: CARNER BARCELONA / VULCANO

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

Egy klasszikus rózsa-pacsuli kombináció egzotikus fűszerekkel bolondítva, egy tűzhányó energiájával.

Amikor rossz hírre számíthatunk: UNE NUIT NOMADE / SUMA ORIENTAL

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

…és inkább jobb felkészülni. Ez az illat egy szabadon választható one-way-ticket utazás a vágyott melegebb éghajlatra. Isteni szantálfa, pacsuli, kakaó és az addiktív tonkabab kesernyésen édes varázsa.

Ha sétálni támadna kedvünk a vasárnapi ebédet követően a napfényben: ANDRÉE PUTMAN / TAN D’EPICES

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

Ha sütne a nap, indulni kell. Mivel lehetne fokozni az aranyló napsugarak csábító fényét, mint egy olyan illattal, ami pont annyira erős és karakteres, mint a méz?! Melenget.

Amikor jól esne a hidegben egy ölelés: REPROFUMO / ADONE

Madison, téli illat, illatgardrób, parfüm, rúzs és más

A rég nem látott kedves kasmírpulóvere. Amikor egyszerűen kedve lenne az embernek beleolvadnia az univerzális szeretetbe. Puha, megnyugtató és megbízható.

Kapcsolódó bejegyzések