A TE UTAD, A TE ÁLMOD, A TE SAJÁT ÉLETED: MARK

Rúzs & Más / 2017-02-17

A smink az önkifejezés egyik eszköze, melynek segítségével megmutathatjuk stílusunkat a világnak. Erőt ad, magabiztosságot és ösztönöz minket arra, hogy merjük felvállalni egyéniségünket, hiszen ez különböztet minket másoktól, ez tesz minket egyedivé, megismételhetetlenné. Ezen gondolat jegyében mutatkozik be az AVON legújabb dekorkozmetikai márkája, a mark.

Avon Mark sminktermékek

A mark. névvel jelzett termékek segítségével biztosan kitűnünk majd a tömegből: megtestesíti mindazt, amit egy modern, trendi, belevaló lány képvisel – merész, bohém, színpompás árnyalatok, extravagáns sminkek, élénk rúzsok és csábító pillák. A márkához már jól ismert, népszerű termékek egy része is csatlakozik, amelyek új, extravagáns külsőt kapnak, ezen felül pedig hónapról-hónapra további izgalmas sminkújdonságokkal bővül a Mark színes kínálata.

Avon Mark sminktermékek

Egyedi, stílusos, merész, színpompás, trendi, vagány, bohém, ellenállhatatlan, belevaló, bátor, vakmerő, eklektikus, önfeledt, laza, szenvedélyes, bulizós, lendületes, álmodozó, kreatív, művészlélek, eleven, modern, különleges, kacér, extravagáns…

A márka első fantasztikus újdonsága a mark. Spectralash szempillaspirál, melynek különlegessége, hogy egy szempillaspirálon belül három dúsító fokozat közül választhatunk. Ehhez csupán a megfelelő számú fokozathoz kell tekernünk a tubust attól függően, hogy dús, dúsabb vagy szuperdús hatást szeretnénk elérni. A hármas fokozattal szempilláink akár nyolcszor dúsabbnak tűnhetek, emellett nem pereg, nem csomósodik, és nem maszatolódik, így sminkünk végig makulátlan marad.

Avon Mark Spectralash szempillaspirál

Ajánlott fogyasztói ára:
mark. Spectralash szempillaspirál – 2099 Ft

Avon Mark Spectralash szempillaspirál

Kapcsolódó bejegyzések