Post Image

TAVASZNYITÁNY TESTNEK ÉS LÉLEKNEK

Rúzs & Más / 2019-04-16

Az első napsugarak megjelentével a lelkünk elég hamar átáll és tavaszi üzemmódra vált, de a testünk nem mindig követi ezt azonnal. Erről szól mai, a Tavasz 7 pillanata – lassan vedd fel a ritmust című cikkünk. Ám a bőrünnkel is hasonló a helyzet, amely szintén megsínyli az évszakváltást. Sokan panaszkodnak ilyenkor arra, hogy túlságosan szárazzá esetleg fakóvá, fénytelenné válik a bőrük. Nem segít ebben, hogy az utóbbi években szinte átmenet nélkül érkezik meg a meleg és a jó idő, ez még jobban igénybe veheti arcbőrünket.

Természetes megoldások

A harmónia visszaállítása érdekében fontos, hogy megfelelő bőrápolási rutint alakítsunk ki. Egyre többen vélekednek úgy, hogy minél természetesebb alapanyagokból készült kozmetikumot használunk, annál többet teszünk az ember és a környezet közötti harmónia helyreállításához. Természetesen nem elfeledve azokat a hozzáadott értékeket, amelyeket az innovatív termékfejlesztés ajándékoz a természet kincseinek. A 15 esztendős Kaviczky márka Magyarország értékeire alapozva kezdte el termékeit megálmodni, így a hévízi gyógyiszap és gyógyvíz, és a magyar gyógyvirágok ereje köszön vissza a készítményekben, szintetikus anyagok felhasználása nélkül.

Az alapos arcápolás nem nélkülözheti az arctisztítást és méregtelenítést: a rózsa, liliomfa, istenfa és szőlővirág tisztító balzsamok mindegyike ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, ráadásul a pihe-puha bababőr élményével kényeztetnek.

Kaviczky, 15, Panflora Soul, virágenergia, arcápolás, természetes, rúzs és más

Szépüljünk virágenergiával!

A PanFlora’ Soul kozmetikumok pedig amellett, hogy a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözői, a lélek ápolói is, az illóolajok felpezsdítik érzékeinket és a hangulatunkat is.

Kaviczky, 15, Panflora Soul, virágenergia, arcápolás, természetes, rúzs és más

Ami pedig már a nevében is sokat ígér és egészen fantasztikus segítség lehet a szépségünk ápolásában: a virágenergia, amely táplál és feltölti a bőrt. A gazdag és selymes kényeztetéstől a nedvesség a bőrbe mélyen beszívódik, javítva annak textúráját. Aktiválja a bőrre kerülő további hatóanyagokat, de akár önmagában is használható. Vízoldékony fermentált algákat és réti gyógyvirágokat tartalmaz, valamint fontos alapanyaga a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.

Kaviczky, 15, Panflora Soul, virágenergia, arcápolás, természetes, rúzs és más

A Kaviczky PanFlora’Soul kozmetikumok a lélekre is hatnak: a liliomfa a kedvesség és a befogadás virága, a rozmaring frissíti a szellemet, legyőzhetjük vele a türelmetlenséget, a mályva átsegít a változásokon, az istenfa lelki erőt és önbizalmat ad, a bazsarózsa a szeretet virága, az aranyvirág pedig segíti a megújulást, a szellemi felfrissülést.

Kaviczky, 15, Panflora Soul, virágenergia, arcápolás, természetes, rúzs és más

„A virágenergiák személyes kedvenceim, mindenkinek szívből ajánlom a használatukat. Válasszák ki a lelkiállapotuknak leginkább megfelelő virágenergiát, hogy egyszerre ápolják a testet és a lelket is!” – javasolja a márka megálmodója, Kaviczky Ágnes.

Kaviczky, 15, Panflora Soul, virágenergia, arcápolás, természetes, rúzs és más

Kaviczky Ágnes és férje, László Sándor

A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják. Szépüljünk hát tavasszal kívül-belül a virágok energiájával!
Bővebb infromáció: www.kaviczky.hu

TAVASZNYITÁNY TESTNEK ÉS LÉLEKNEK
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések