Post Image

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS AZ ARC- ÉS FEJBŐRNEK

Rúzs & Más / 2018-05-04

A bőr folyamatosan megújul, az új sejtek keletkezése közben a felszínről kopnak le a régiek, átadva helyüket a megújult, friss bőrfelszínnek. Egy ideális világban.
Ám a környezetszennyezés, az egészségtelen táplálkozás és életmód, a túlzott faggyútermelés, a smink és hajformázók nem megfelelő eltávolítása a bőrfelszínen összetapasztja a hámsejteket és fakóvá, durva tapintásúvá teszi a bőrt.  A bőrfelszín összetapadt sejtlemezkéit nem könnyű eltávolítani: ellenállnak a normál arctisztításnak, hajmosásnak. Felhalmozódásuk a fejbőrön viszketést, korpát, az arcbőrön fakó arcszínt, érdes bőrfelszínt okozhat. Ilyenkor érdemes speciális „peeling” készítményeket bevetni. A fejbőr fellélegzik a Dercos Micro-Peel fejbőr-radírozó sampon hatására, az Idéalia Peeling Ragyogást aktiváló éjszakai arcápoló pedig visszaadja az arcbőr üde szépségét.

Vichy Dercos Micro Peel KORPÁSODÁS ELLENI PEELING SAMPON

Vichy Dercos Micro Peel korpásodás elleni sampon

Az aktív hatóanyagok kombinációjának köszönhetően a DERCOS MICRO PEEL olyan fejbőrradírozó hatással rendelkező sampon, amely segít csökkenteni a látható korpát.
Hogyan alkalmazzuk?
Vigyük fel a fejbőrre és gyengéden masszírozzuk a korpa eltávolítása érdekében. Használjuk legalább 4 héten keresztül heti két alkalommal. Amennyiben szembe kerül, azonnal öblítsük ki. Hagyjuk hatni 3 percig, majd alaposan öblítsük le. Ajánlott fogyasztói ára: 4 299 Ft/200 ml

VICHY IDÉALIA Ragyogást aktiváló éjszakai hámlasztó arcápoló
Fakó arcszín, egyenetlen bőrfelszín, kisebb ráncok ellen

Vichy Idéalia éjszakai peeling

Mit tud ez a folyékony esszencia? Ragyogó és egységesebbnek látszó arcszínt, simábbnak érződő bőrfelszínt és bársonyos tapintást eredményez. Használata során ébredéskor a bőr természetesen ragyogóvá válik. A ráncok megjelenése csökkenni látszik.

HÁMLASZTÓ KOMPLEX:
A Glikolsav+ Hepes hámlasztó hatását fekete tea + polifenolokat tartalmazó áfonya kivonattal és Vichy Termálvízzel kombinálták.

HASZNÁLATA: Vattakorong segítségével vigyük fel a szokásos éjszakai arcápolónk előtt. Ne öblítsük le. Ne alkalmazzuk szemkörnyékre. Napközben használjunk legalább SPF15-ös fényvédőt. Ajánlott fogyasztói ára: 7 699 Ft/100 ml

Kapcsolódó bejegyzések