Post Image

TAVASZI MEGTISZTULÁS A TERMÉSZET EREJÉVEL

Rúzs & Más / 2020-03-11

Élhetünk, táplálkozhatunk nagyon egészségesen, a szervezetünkre ható káros anyagokat sajnos nem tudjuk teljesen kizárni, hiszen jelen vannak a levegőben, az ételeinkben, sőt még a legtisztábbnak tartott vízben is. Elkerülhetetlen, hogy egy idő után szervezetünkben lerakódnak és felhalmozódnak ezek a nemkívánatos méreganyagok. Épp ezért itt az ideje egy alapos „nagytakarításnak”, hogy a várva várt tavasz ne csak a természet megújulását jelentse.
A téli hónapok után sokaknál tavaszi fáradtság formájában jelentkezik a vitaminhiány, mások a felszedett kilókkal vagy a kedvetlenséggel kénytelenek szembesülni. Itt a cselekvés ideje tehát, hogy elégedetten tudjunk a tükörbe pillantani, s végképp száműzzük mindennapjainkból a mérgeket, a túlsúlyt és a tavaszi levertséget.

A megújulásra számos lehetőség kínálkozik, de vannak olyan örökzöld módszerek, amelyek már évek óta bizonyítják jótékony hatásukat. Ilyenek a léböjt programok, a könnyített étkezések, kímélő tornák és séták, a nagy pihenések és beszélgetések. A jól bevált módszerek mellett érdemes kipróbálni valami újat is, ami igazodik a mai elvárásokhoz, illeszkedik a modern trendekhez.

ensana, hotels, pharmos nature, méregtelenítés, regenerálódás, tavaszi, masszázs, detox, rúzs és más

A tavasz kezdetén két tippet is adunk szervezetünk méregtelenítésére, amelyek aktívan hozzájárulhatnak a teljes testi és szellemi regenerálódáshoz:

– Ha több szabadidővel rendelkezünk, vonuljunk el az Ensana Thermal Sárvár szállodába egy vezetett léböjt kúrára. Április 17-26. között választhatóan 7 és 9 éjszakára foglalható ez a speciális csomagajánlat.

– Ha ennél kevesebb az időnk, akkor egy természetes hatóanyagokkal végzett tisztító kezelést érdemes beiktatni. A Pharmos Natur kezelései, amelyek elérhetőek az Ensana Health Spa Hotels margitszigeti és hévízi szállodáiban, a vegetodinamikus méregtelenítés elvén alapulnak. Felszabadítják a test öngyógyító folyamatait, hogy az regenerálódhasson, és új erőre kaphasson. A kezelést lassú, óvatos mozdulatokkal végzik felhasználva az életenergia energikus áramlását. Már az első kezelés után érezni és látni a bőrön a kezelés intenzitását és hatását.

Az egész test számára méregtelenítő Body Detox kezelés az értékes gyógynövények és a tiszta organikus aloe vera nyirokcsomókon történő alkalmazásának kombinációjából áll, amely a nyirokrendszeren keresztül méregtelenít és tisztít, erősíti és szilárdítja a kötőszöveteket, aktiválja az anyagcserét, és csökkenti a narancsbőrt. A kezelés után könnyűnek és felszabadultnak érzi magát az ember.

ensana, hotels, pharmos nature, méregtelenítés, regenerálódás, tavaszi, masszázs, detox, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések