Post Image

TAVASZI BŐRFELSZÍN MEGÚJÍTÁS, HÁROMSZOR

Rúzs & Más / 2017-03-27

Aki valaha kipróbálta, tudja, hogy milyen remek érzés megszabadulni a fakó bőrtől, az eltömődött pórusoktól, a hámló, megvastagodott bőrfelszíntől!
A simább, finomabb textúrájú, a fényt jobban visszaverő arcbőrt többféleképpen is elérhetjük: kémiai vagy mechanikus hámlasztó anyagokkal, ápoló, tisztító vagy maszk formulában, mindennapos vagy alkalmankénti használattal, folyékony, krémes vagy géles textúrában – bőrtípusunktól és szokásainktól függően.

KÉMIAI HÁMLASZTÁS:
az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről valamilyen vegyi anyag (alfa-hidroxi sav, tejsav, glikolsav, cukorszármazék, enzimek) segítségével oldjuk le.

VICHY IDÉALIA PEELING ÉJSZAKAI HÁMLASZTÓ ARCÁPOLÓ

Vichy Idéalia éjszakai peeling

Ragyogást aktiváló éjszakai hámlasztó arcápoló, mely eltávolítja az elszarusodott hámsejteket. Alvás közben dolgozik. Folyékony állagú, vattakorongra csepegtetve töröljük át vele a tiszta arcbőrt. Ébredés után a bőr tisztább, simább lesz. Használjuk minden este. Minden bőrtípusra, de elsősorban normál-kombinált bőrre ajánlott.
MECHANIKAI HÁMLASZTÁS:
fizikai úton, dörzsöléssel távolítja el az elszarusodott hámsejteket

VICHY NORMADERM TRI-ACTIV ARCTISZTÍTÓ

Vichy Normaderm 3in1 Arctisztító, bőrradír és pakolás

3in1: radír+tisztító+maszk
A hámlasztó hatású aktív hatóanyagokban gazdag formula intenzíven tisztítja az eltömődött pórusokra hajlamos bőrt. A krémes állagú készítményt hastnáljuk minden nap vagy hetente többször. Elsősorban zsíros bőrre ajánlott.

KÉMIAI ÉS MECHANIKAI HÁMLASZTÁS:

a kétfajta peeling ötvözése még hatékonyabb hámlasztást visz véghez – csak alkalmankénti használata javasolt (azaz nem minden napra való).

VICHY HÁMLASZTÓ MASZK A RAGYOGÓ ARCBŐRÉRT

Vichy Hámlasztó maszk a ragyogó arcbőrért

Kettős hámlasztó hatás segítségével teszi ragyogóbbá a fakó arcbőrt: kémiai hatás AHA-val (gyümölcssavak) az elhalt sejtek eltávolításáért; mechanikus hatás vulkáni eredetű kőzet-szemcsékkel a finom hámlasztásért. Állaga könnyű, géles.
Hetente 2-3 alkalommal használjuk, igény szerint. Minden bőrtípusra haszálható, de száraz bőrre ritkábban alkalmazva.

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések