Post Image

TAVASSZAL A TÁRSKERESÉS IS ÚJ LENDÜLETET KAP!

Rúzs & Más / 2018-04-24

Tavasszal, ahogy a fák kirügyeznek, a virágok bimbói kinyílnak, a szívek is úgy vágyakoznak ösztönösen a szerelemre. Ekkor indul be a rapid társkeresés, a nyaraláshoz legyen egy partner, a hétvégéken programokra kimozdulni kettesben, esténként andalogni kéz a kézben. A társkeresés ösztönökön alapuló, kevésbé tudományos folyamat. Az informatika fejlődésével az emberek elhidegültek egymástól, és egyre inkább a számítógépük mögé bújva keresik társukat, mint a fizikai világban körbe tekintve, benyomásaikra hallgatva.

A partner megtaláláshoz pár pontban adok tippeket, 12 éves szakmai háttérrel a hátam mögött:

1.)  Kompromisszumkészen tekints a másikra.

2.)  Ne ítélj elsőre, lehet, hogy épp rossz napja volt!

3.)  Adj egy esélyt magatoknak, de ne alázkodj meg.

4.)  Az egészséges egyensúlyt tartsd meg, a kölcsönösség legyen az egyik alapja az ismerkedéseteknek. Ne nyomulj, akkor sem, ha úgy érzed, ő a nagy Ő!

5.)  Az elvárásokat állítsd fontossági sorrendbe, és a kevésbé fontosokat hanyagold.

6.)  Pozitív gondolatokkal tápláld a kapcsolatot, ne vetítsd ki a múltban szerzett sérelmeidet.

7.)  Járj a másik kedvében, például ismerd fel az ő szeretetnyelvét és úgy szeresd, ahogy neki jó.

8.)   Ne viselj álarcot, magadat add – hidd el, az a legértékesebb!

9.)  Ne hajszolj olyan kocsit, ami nem vesz fel, akkor sem, ha még nyár közepén is egyedül leszel!

10.) Ismerkedj, bárhol, bármikor!

A 10-es pontról bővebben:

Hajlamosak vagyunk akkor ismerkedni, amikor magunkat a top-on érezzük. A fodrász után, fogyás után, barnán, kipihenten, az új cipőben, a körmös után, edzés után, ráérősen, jóllakottan stb. Ha ezek mind kipipálva az adott pillanat tökélyét adják ki az egyenlet végén, akkor már csak a nagy Ő kell, hogy ott teremjen! Ez egyáltalán nem törvényszerű. Egy fotózáson lehet, hogy ezek mind szükségesek, hogy a fotómodell kipihent, edzett, szép, frizírozott stb. legyen, de egy hús-vér embernél, aki éli a hétköznapjait nem feltétel. Számos lehetőségeket kizárunk azzal, ha csak akkor adunk esélyt, amikor ezeknek a saját magunk által alkotott feltételeknek megfelelünk. Amíg ezeket nem teljesítettük, addig nem engedjük be a külvilágot. Ne ess ennek a csapdájába! Engedd magad láttatni, és te is láss, vedd le a szemellenzőt, a nagy és sötét napszemüveget akkor is, amikor nincs rajtad smink. Hidd el, a mosoly öltöztet, és könnyen lehet, hogy a mosolyodra a te nagy Ő-d fog visszamosolyogni.

Persze ha biztonságos keretek között ismerkednél, akkor keress meg bátran, és diszkrét körülményeket biztosítva végezzük helyetted a társkeresést.

Tavaszra fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru, párkapcsolati szakértő

Tóth Kornélia randiguru, párkapcsolati szakértő, rúzs és más

 

TAVASSZAL A TÁRSKERESÉS IS ÚJ LENDÜLETET KAP!
3 (60%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések