Post Image

TAVASSZAL MÁRTÓZZUNK MEG C-VITAMINBAN!

Rúzs & Más / 2022-04-28

A jó idő beköszöntével itt az ideje bőrápolási rutinunk újragondolásának, aktualizálásának! Természetes, hogy a téli hónapok sztárjai a gazdag hidratálókrémek és a tápláló szérumok, de a tavaszi hónapokban érdemes könnyedebb, bőrünk felfrissítésére, megújítására és ragyogásának fokozására, illetve annak a napsugaraktól való megóvására koncentráló termékekre váltanunk. Az AVON Szépségszakértőjének, Károlyfi Editnek egyik kedvenc hatóanyaga erre az időszakra a C-vitamin, el is árulta nekünk miért rajong érte annyira.
A hosszú, hűvös téli hónapok gyakran megviselik arcunkat, bőrünk száraz, fakó és szürke lehet, hiszen a hideg idő, az erős szél és a fűtésszezonra jellemző száraz levegő legyengítheti védekezőképességét. Ilyenkor van a legnagyobb szüksége a regenerálásra, visszatáplálásra, vitaminokra és antioxidánsokra. Mindezekre tökéletes lehet a C-vitamin!

Jolly joker a bőrápolásban: a C-vitamin

A C-vitamin napjaink egyik kedvenc kozmetikai összetevője, hiszen a szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásain túl, bőrünkön alkalmazva
is látványos eredményeket érhetünk el vele. Kiváló antioxidánsként fokozza bőrünk ragyogását, enyhíti a bőrpírt, elhalványítja a pigmentfoltokat és a pattanások után megmaradt hegeket. Serkenti szervezetünk kollagéntermelését és megvédi bőrünket a szabadgyökökkel szemben, így akadályozva meg idő előtti öregedését. Ezen felül segít erősíteni bőrünk természetes védekezőképességét, mi több, fényvédőnk hatékonyságát is növeli, ami különösen fontos a melegebb hónapok során, amikor az erős UV sugárzás fokozottan károsíthatja szöveteinket.

Érdemes tehát étkezésünk mellett, bőrápolási rutinunk szerves részévé is tenni ezt a sokoldalú hatóanyagot, hogy kívül és belül is kihasználhassuk erejét. Az AVON szakértőjének kedvence az Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum, amely 30 narancs erejét gyűjti össze egy üvegben. A stabilizált C-vitamint tartalmazó szérum már néhány használat után látványosan revitalizálhatja, kisimíthatja bőrünket és segít helyreállítani fiatalos ragyogását. Fokozza bőrünk ellenálló képességét, halványítja pigmentfoltjainkat és gyulladáscsökkentő hatással is küzd arcunk szépségéért.

avon, anew, c-vitamin, ragyogasfokozo, szerum, krem, arckrem, ruzs es mas, tavaszi, borapolas

Károlyfi Edit Szépségszakértő másik nagy kedvence, a márka sokoldalú újdonsága, az Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém. Az ultrakönnyű, gyors beszívódású fényvédő, hatékonyan használja ki a C-vitamin antioxidáns hatását, így alkotva meg egy igazán hatásos és praktikus mindennapi használatra ajánlott hidratáló fényvédő krémet. Nem csupán SPF50-nel véd a napsugárzás káros hatásaival szemben, de C-vitaminnal dúsított, olajmentes formulája erősíti bőrünk védekezőképességét és felveszi a harcot a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben is. Azonnal ragyogóvá teszi bőrünket, idővel csökkentheti az elszíneződések intenzitását és akár 24 órán át tartó hidratálást nyújt.

avon, anew, c-vitamin, ragyogasfokozo, szerum, krem, arckrem, ruzs es mas, tavaszi, borapolas

Az AVON kínálatában ezeken kívül számos egyéb kozmetikum megtalálható, amelyek a C-vitamin lenyűgöző erejével felvértezve kiváló elemei lehetnek bőrápolási rutinunknak. Ezekről és a C-vitamin jótékony hatásairól még több információhoz juthatunk Károlyfi Edit legújabb Szépségműhely videójából, amelyet az AVON Magyarország YouTube csatornáján, a következő linkre kattintva tekinthetünk meg:

Avon Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum ára: 30 ml 3999 Ft
Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém SPF50 ára: 50 ml 2999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések