Post Image

TARTÓS SZÉPSÉG, 24 ÓRÁS MAGABIZTOSSÁG

Rúzs & Más / 2018-12-05

Fedezd fel a 24 órás alapozót, amely soha nem hagy cserben, és a 24 órás, különlegesen dúsító hatású szempillaspirált, amely a távol tartja egymástól a szempillákat. Tedd teljessé „életálló” megjelenésedet tartós korrektorral, púderrel és szemhéjfilccel.

Ha teljes életet élünk, akkor olyan sminkre van szükségünk, amely lépést tart a rohanó tempónkkal! A Miss Sporty bemutatja új, szuper-tartós, ’életálló’ arc- és szemsmink termékeit. Ezek a pénztárcabarát szépségek egész napra szóló önbizalmat adnak, történjék bármi.

24 ÓRÁS SZÉPSÉG ÉS MAGABIZTOSSÁG

A Miss Sporty bemutatja új, szuperbiztos arc- és szemsmink termékeit, az új Perfect to Last 24H alapozót & az új Volume to Last 24H szempillaspirált.

Fedezd fel a 24 órás alapozót, amely soha nem hagy cserben, és a 24 órás, különlegesen dúsító hatású szempillaspirált, amely a távol tartja egymástól a szempillákat. Tedd teljessé „életálló” megjelenésedet tartós korrektorral, púderrel és szemhéjfilccel. Ezek a költségvetésbarát szépségek egész napra szóló önbizalmat biztosítanak, történjék bármi.

Perfect to Last 24H alapozó

Miss Sporty, tartós, perfect to last, smink, rúzs és más, életálló

Függetlenül attól, hogy A-ból B-be rohansz vagy éppen hosszúra nyúlik a napod, non-stop szükséged van a tökéletes arcra ahhoz, hogy a legjobb formádban érezd magad. A verhetetlen ár-érték arányú Perfect to Last 24H alapozó szuperképességei: a teljes fedőhatás, a 24 órán át hibátlan bőr biztosítása és az izzadásálló, kenődésmentes formula, melynek köszönhetően biztosan nem hagy sminknyomot a ruhán! Könnyedén simul a bőrödhöz, természetes megjelenést és csillogásmentességet ad – a lélegző réteg hidratáló hatású és kényelmes. Háromféle bőrtónushoz illő árnyalatban érhető el, közülük az egyik gyönyörű szín csak ránk vár!

Volume to Last 24H szempillaspirál

Miss Sporty, tartós, perfect to last, smink, rúzs és más, életálló

Az élet elég bonyolult, de a Volume to Last 24H szempillaspirál megkönnyíti! Ez az „életálló” szempillaspirál egyetlen gyors és egyszerű lépésben dúsít – a hatás akár 24 órán át is kitart. Ennyire egyszerű!  A Miss Sporty gyors festékfelvevő keféje határozott szépségű, ultra-dús szempillákat épít fel. Nincsenek csomók, nincs elkenődés! Az „életálló” formula egész nap és egész éjjel a helyén marad, még akkor is, ha könnyezünk, verejtékezünk vagy elkap egy zápor. A panda szemeknek ezzel leáldozott.

TEGYÜK TÖKÉLETESSÉ ÉLETÁLLÓ MEGJELENÉSÜNKET!

Perfect to Last 10H púder

Miss Sporty, tartós, perfect to last, smink, rúzs és más, életálló

Kinek van ideje folytonos sminkellenőrzésekre? Nézz ki gyönyörűen egész nap a Perfect to Last 10H púderrel. Ez az extra tartós púder tökéletesen illeszkedik a bőrhöz és matt hatást biztosít 10 órán át. Viseljük önmagában vagy sminkalapként, bőrünk csillogástól mentes lesz és nem szárad ki. A bőrgyógyászok által tesztelt formula könnyed, gyengéd alkalmazást, kényelmes érzést biztosít; meg is feledkezünk arról, hogy sminket viselünk. Ezüstszínű csomagolással, áttetsző fedéllel rendelkezik és kétféle árnyalatban érhető el, hogy bárki megtalálhassa saját bőrtónusához illőt.

Perfect to Last 24H korrektor

Miss Sporty, tartós, perfect to last, smink, rúzs és más, életálló

Ne hagyjuk, hogy a foltok elrontsák hibátlan külsőnket. A tartós Perfect to Last 24H folyékony korrektor kenődésmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt – elfedi a tökéletlenségeket, a foltokat és a sötét karikákat, 24 órán át. Két, minden bőrtónushoz passzoló árnyalatból választhatunk – megérkezett a legújabb kötelező smink kellékünk!

Flick to Last 24H szemhéjfilc

Miss Sporty, tartós, perfect to last, smink, rúzs és más, életálló

Lenyűgözővé teszi a tekintet a különlegesen tartós Flick to Last 24H szemhéjfilccel. 24 órán át kitart, gyorsan szárad, vízálló – viselhető vízparton, buliban vagy könnyfakasztó film alatt. A filc egyedülálló, kétoldalú 3D-s applikátorának köszönhetően nagyon könnyű vele precíz, vékony és vastag vonalakat alkotni. A fekete szín különlegesen vonzó megjelenést ad – a festéket pedig ultra-könnyű eltávolítani a nap vagy éjszaka végén.

Az élet gyönyörű sport. Maradjunk továbbra is nyerők a tartós, „életálló“ Miss Sporty sminktermékekkel.

Kapcsolódó bejegyzések