Post Image

TALÁLJ MUNKÁT A JOBSORA SEGÍTSÉGÉVEL MÉG MA!

Rúzs & Más / 2020-05-12

A Jobsora munkatársainak hivatása, hogy megtalálják a számodra tökéletes állást!

A Jobsora ezt tekinti elsődlegesnek céljának és minőségi szolgáltatást nyújt. Ez a webhely garantálja, hogy aki használja, az gyorsan talál munkát. Ez így igaz: nem kell többé órákat és napokat tölteni az interneten való szörfözéssel és a megüresedett állások keresésével, mivel a Jobsora hivatkozásokat kínál az összes állásportálon meghirdetett pozícióra. Minden, amire szükséged van: regisztrálj a weboldalon és jelentkezz az állásokra!

Ha tudod, mit keresel, használj speciális szűrőket és összetett keresést. Ha jelentkezel álláshirdetésekre, az e-mail címedre kapsz ajánlatokat.
Eldöntötted, hogy melyik magyarországi városban szeretnél dolgozni? Keress a lokáció szerinti állásajánlatokra! A Jobsora igyekszik gyorssá és a lehető legkönnyebbé tenni az állásvadászatot. Bizonyára értékelni fogod a Jobsora weboldalt, és megtalálod a számodra legkedvezőbb állást.

jobsora, állásportál, álláskeresés, állásközvetítő, állásportás, gyűjtőportál, rúzs és más

Természetesen nagyon sok eszköz létezik az álláskeresésre. Talán már ki is próbáltad ezeket. A legnépszerűbb módszer egy állásközvetítő megbízása, a kinézett cég hr-esének személyes felkeresése, álláshirdetések böngészése a napilapokban, ismerősökkel kapcsolatba lépni stb. Az összes felsorolt módszer hasznos lehet, ha ötvözzük őket. Az igazat megvallva azonban időigényesek és sokszor befektetést igényelnek.

Ráadásul ma már minden munkáltató megjelenteti az álláslehetőségeit online. Ezért muszáj a munkakeresőknek is tartani a lépést és haladni a korral. Egyre több munkáltató egyáltalán nem kommunikál offline módon, ezért ha nem válunk online „állásvadásszá”, egyszerűen lemaradunk a legjobb ajánlatokról.

Hogy sikeres legyél az online álláskeresésben kövesd a következő lépéseket:

– Frissítsd fel az életrajzod, digitálisan könnyen kezelhető formátumban. Feltöltheted az életrajzod az állásportálokon és e-mail-ben kaphatsz ajánlatokat.
– Győződj meg róla, hogy a közösségi média profiljaid (Facebook, Linkedin stb.) aktualizálva vannak, minden szükséges információt tartalmaznak a szakmai előéletedről és a legjobb oldalad mutatják.
– Ne felejtsd el törölni azokat a posztokat, amit nem szeretnél, hogy a munkáltatód lásson! Ha ugyanis esélyes vagy egy állásra, a munkáltatód (vagy a hr-ese) le fogja ellenőrizni a profiljaidat!
– Hozz létre egy online portfóliót, így a jövőbeni munkáltatód nemcsak az önéletrajzból és a kísérőlevélből értesülhet a tapasztalataidról.
– Hozd létre az önmárkád. Ez a legfrissebb módja annak, hogy kiemelkedj az álláskeresők közül és kiemelten képviseld magad a munkáltatók körében.

Ahogy láthatod, az online állásvadászat sok előnnyel jár. És ha olyan hatékony álláskereső portált használsz, amilyen a Jobsora, gyorsan rátalálsz a megfelelő ajánlatra!

Sikeres álláskeresést kívánunk!

TALÁLJ MUNKÁT A JOBSORA SEGÍTSÉGÉVEL MÉG MA!
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések