Post Image

SZUPERFEGYVER MINDENFÉLE BŐRHIBÁK ELLEN

Rúzs & Más / 2019-11-20

A PHI újdonsága a Spotless szuszpenzió pigmentfoltok, hegek, akne és rozacea okozta bőrhibák halványítására szolgál. Finom gyógynövényes
illattal rendelkezik, különösen a vetiverfű markáns illatjegyei érezhetőek benne. A vegán Spotless természetes összetételének 3 legfontosabb pillére a
klinikai kutatásokban tesztelt hatóanyag a Genowhite peptid, a búzában, rozsban természetesen előforduló azelainsav és a mezei zsurlókivonat. Ennek a három összetevőnek köszönhetően a Spotless szuszpenzió több lépcsős hatásmechanizmussal dolgozik.

1. Genowhite
A Genowhite peptid az a komponens, amely a gyors és látható eredményeket adja. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy hatása már két használata után látható, 56 nap alatt pedig látványosan csökkentheti a hiperpigmentált területeket, a tesztalanyok 90%-ánál teljes mértékben elhalványította a pigmentfoltokat. Ez az újgenerációs, rendkívül drága peptidtechnológia, a magyarországi gyártók közül kizárólag a PHI SMART formuláiban található meg.
Hogyan működik? A Genowhite peptid a bőrben zajló hat kémiai folyamatba avatkozik be: a melanin termelődésének visszaszorítása, a melanin szállításának akadályozása, a melanin termelődését indukáló enzimek-tirozináz, TRP-1 és TRP-2- blokkolása, illetve visszaszorítása.

2. Azelainsav
Azelainsavat 10%-ban tartalmaz, amely az pattanások, akne utáni hegek, pigmentfoltok, illetve rozaceás bőrelszíneződések ellen hat. Az Azelainsav a természetben a búzában, rozsban, árpában is előfordul, amely bizonyítottan nagy hatásfokkal száll szembe a következő három bőrproblémával:
Pattanás, akne és miteszerek: Hatékony megoldást nyújt enyhe és közepesen súlyos akne ellen, mind mitesszeres, mind fertőzéses esetben. Visszaszorítja az aknét okozó baktériumok növekedését, ezáltal tisztán tartja a bőr pórusait. Emellett szabályozza a bőr felső rétegében a sejtosztódási folyamatokat, így csökken a
pórusok eltömődésének lehetősége és kevesebb mitesszer vagy pattanás alakul ki.
Rosacea: A kivörösödött bőr kezelésére helyileg alkalmazva, gyulladáscsökkentő hatással bír, lehúzza a pirosságot.
Pigmentfoltok: Különböző bőrelszíneződések kezelésére eredményesen alkalmazzák, melazma (terhességi májfolt), különböző fertőzések utáni hiperpigmentáció, vagy hegesedésből adódó bőrelszíneződés esetén is hatékony, mert csökkenti a melanin mennyiségét.

3: Mezei zsúrlókivonat
A mezei zsurló számos flavonoid mellett nagy mennyiségben tartalmaz a bőr számára könnyen hasznosítható kovasavat. A kovasav részt vesz a kollagén szintézisében, és hozzájárul annak egészséges működéséhez. Fontos feladata van a bőr regenerálódásában, sebgyógyulásban, hiánya idő előtti bőröregedéshez, töredezett, száraz és egyéb problémás bőrállapotokhoz vezethet.

Hogyan használjuk?

A Spotless szuszpenziót érdemes a problémás területeken helyileg alkalmazni naponta kétszer, az adott terület nagyságától függően, egy-egy pipettával. A szuszpenziót megtisztított bőrfelületre kell felvinni és a bőrbe masszírozni.
FIGYELEM!
Hegesedéssel járó aknés bőrállapot, rozacea, illetve hiperpigmentáció esetén a direkt napfényt fokozottan érdemes kerülni, fényvédő készítmény használata szükséges!
PHI Spotless szuszpenzió pigmentfoltok, hegek, akne és rozacea okozta bőrhibák halványítására
Ár: 14 990 Ft – 15 ml
A termék vegán, állatokon nem tesztelték.

 

Kapcsolódó bejegyzések