Post Image

SZUPER PROGRAMOKKAL MUTATKOZIK BE LENGYELORSZÁG A BELVÁROSBAN

Rúzs & Más / 2024-06-22

Az Eötvös10 Művelődési Ház idén nyáron is megrendezi a népek, nemzetek közötti barátságot erősítő népszerű programsorozatát a Hunyadi téren, amelyen június 29-én Lengyelországé lesz a főszerep 14.00 és 23.00 óra között. A program szervezésébe és megrendezésébe becsatlakozott a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet is a Lengyel Nagykövetséggel, a Lengyel Intézettel és LOT Lengyel Légitársasággal együtt.

A turisztikai szereplők között, a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet által találkozhatunk majd Kis-Lengyelország képviselőivel, a Krakkói Perec Múzeum gyerekprogramjával, de megismerhetjük Tarnów középkori városát is (a nyitóképen), lesznek kóstolók, játékok, nyeremények, brossúrák, szóval érdemes minden korosztálynak kinéznie a hangulatos VI. kerületi térre.

lengyelorszag, program, programajanlo, eotvos10, program, lengyel, csaladi, ruzs es mas

A programok között lesz kedvcsináló lengyel kocsmakörkép a Kocsmaturistával, beszélgetés Lengyelország természeti és városi vonzerejéről Bárány Róbert filmessel, fotókiállítás UNESCO világörökségi helyszínekről Lengyelországban, lengyel tanulás játékosan-dalolva, gyerekprogramok, továbbá irodalmi felolvasás, workshopok, de kitelepül Budapest lengyel sörözője a Kispolszki is és a sor még folyamatosan bővül.

lengyelorszag, program, programajanlo, eotvos10, program, lengyel, csaladi, ruzs es mas

Este 19.00 órától „igazi” lengyel jazz koncert is lesz a téren a Moon Hoax zenekarral és 21.00 órától a nagy sikerű Pawlikowski filmmel, a Hidegháborúval zárul majd az este.

lengyelorszag, program, programajanlo, eotvos10, program, lengyel, csaladi, ruzs es mas

A szabadtéri program ingyenes,  a részletes programot a program FB eseményénél, https://www.facebook.com/share/sqWBimgvK4iG7APe/, illetve az Eötvös10 oldalán tekinthetjük meg, ahol a program folyamatosan bővül-frissül:
https://eotvos10.hu/esemenyek/nemzetek-fesztivalja-bemutatkozik-lengyelorszag/

Az esti filmvetítésről itt olvashattok bővebben: https://eotvos10.hu/esemenyek/hunyadi-teri-kertmozi-hideghaboru/

Esőhelyszín: rossz idő esetén a programok az Eötvös10 épületében valósulnak meg. (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Szeretettel várnak mindenkit, családdal, barátokkal!

Kapcsolódó bejegyzések