Szikrázó kristályok

Zsolesz / 2011-11-24

A Swarovski szakértelméről a  „Pleasure” nyakláncon, függőn, fülbevalón, melltűn, karkötőn és gyűrűn megjelenő, precízen illesztett pavé kidolgozású áttetsző parányi kristályok adnak tanúbizonyságot. A ródiummal bevont, gyengéden elegáns „Pleasure” nyaklánc láncszemeit ródium bevonatú foglalatba helyezett, teljes egészében áttetsző kristályokkal borított hatágú csillagok ékesítik.
A Crystal Mesh gömb a Karácsony egyik jelképe,  a magasztos és előkelő ünnepi formatervezés egyik legfontosabb és legtökéletesebb eleme. Körkörös mozgással kitáruló parányi kristályok egyesítik a fenséges csillogást a  tökéletes kidolgozottsággal. A fényben táncoló „Pin-Up”  nyakláncot  áttetsző, aranyszínű kristályból készült öt Crystal Mesh gömb teszi egyedi megjelenésűvé, amelyek  tökéletes finomsággal kidolgozott, ródiummal bevont ezüstláncon foglalnak helyet. A nyaklánc rövidebb változatán a Crystal Mesh gömböket fekete szalag fűzi sorba. A nyaklánc hozzá illő karkötővel egészíthető ki.   2011/2012 telén a bagett vágású kristályok az art deco stílust hozzák el a karácsonyi hangulatba.
A „Prime Time” nyaklánc finom fazettás, négyszögletes kristályát a legelegánsabb, legfinomabb kidolgozású ékszerek ihlették. Ez az elragadó  nyaklánc és a hozzá illő karkötő a fényben szikrázva különlegesen mutatós és ugyanakkor időtlen megjelenést kelt.

{gallery}Ruzsesmas/Mas/SwarovskiAnnual{/gallery}

Kapcsolódó bejegyzések