Post Image

SZEXI ALAK GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN!

Rúzs & Más / 2018-06-02

Nincs elég időd a testmozgásra, mégis feszes alakra, szexi lábakra, lapos hasra, narancsbőr és striák nélküli feszes popsira vágysz? A NIVEA ezúttal hatásos bőrfeszesítő termékekkel és otthon végezhető tornagyakorlatokkal jelentkezik. Egészítsd ki a tornázást bőrápolással! Ebben a NIVEA újdonságai lesznek a segítségedre, melyek javítják a bőr rugalmasságát, frissítenek és hidratálnak, ezért nemcsak nagyszerűen fogsz kinézni, hanem remekül is érzed majd magad.

Felejtsd el a zajos és zsúfolt fitnesztermeket, helyettük inkább válaszd az otthon végezhető gyakorlatok kényelmét. A látványos hatás érdekében mozogj minden nap. Ha rendszeresen és intenzíven tornázol napi csupán 10 percet, jobb eredményt érhetsz el, mint ha nagyobb terheléssel, heti egy-két alkalommal tornázol. Ha teheted, duplázd meg a gyakorlatok számát – csinálj egy sorozatot reggel, egyet pedig este. A zsírégető hatás így kétszeres lesz!

3, 2,1… Kezdjük!

Edzésprogram, amely segítségével szép combjaid és formás popsid lesz!
1. gyakorlat
Lábemelés álló helyzetben a comb és a fenék külső oldalának erősítésére

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Álljunk egyenesen, húzzuk be a hasunkat és helyezzük a súlyunkat a bal lábunkra. A bal kezünkkel támaszkodhatunk egy székhez vagy egy asztalhoz, jobb kezünket tegyük csípőre. Feszítsük meg a jobb lábunkat és lendítsük jobbra. Ha érezzük a jobb oldali izmok húzódását, állítsuk meg a mozgást és tartsuk a pozíciót 1-2 másodpercig, azután helyezkedjünk vissza alapállásba. Ismételjük 10 – 16-szor, mindkét oldalra. Ha úgy érezzük, hogy minden súly az álló lábunkat terheli, próbáljuk ellazítani, és koncentráljunk a felemelt lábra!

1. gyakorlat változata
Lábkörzés (gyakorlat a comb és a fenék külső oldalának erősítésére)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Mindent ugyanúgy végezzünk, mint az előző gyakorlatban, de teljes mozdulattal rajzoljunk a lábunkkal félköröket előre és hátra. Érintsük meg a talajt a lábujjak hegyével. Érezzük, hogy a fenékizmok erősödnek. Ismételjük 10 – 16 alkalommal mindkét oldalra.

2. gyakorlat
Guggolás széles terpeszben

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Helyezkedjünk csípőszélességű terpeszállásba, húzzuk be a hasunkat, és engedjük le a csípőnket. Mindkét lábbal lépjünk ki egy kicsit, a lábfejünket fordítsuk kifelé. A kezünket tegyük csípőre vagy kapaszkodjunk egy szék támlájába. Térdhajlítással lassan ereszkedjünk guggolásba, majd emelkedjünk fel ismét alapállásba. A térdünk a lábujjhegyek irányában mozduljon. Ügyeljünk a helyes testtartásra, a vállunkat húzzuk hátra és engedjük le. Has behúzva, a medence és a hát legyenek egy vonalban. Ismételjük 10 – 20 alkalommal.

2. gyakorlat változata
Egyszerű guggolás

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Helyezkedjünk csípőszélességű terpeszállásba, egyenesítsük ki a gerincet úgy, hogy az a fejünkkel egy vonalban legyen. Emeljük a kezünket magunk elé és végezzünk kisebb guggolásokat fel-le, kb. 15 cm mélyen. Ismételjük meg 10 – 20 alkalommal.

3. gyakorlat
Kitörés (gyakorlat a combra és a fenékre)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Enyhén behajlított térddel helyezkedjünk csípőszélességű terpeszállásba. Lépjünk egy nagyot hátrafelé és helyezzük lejjebb a súlypontunkat. A súlyt vigyük át az elöl lévő lábunkra, ez a térdünk legyen a lábfejünk felett. A hátunkat és a medencénket tartsuk merőlegesen a talaj felett, hasunkat húzzuk be. Térjünk vissza az alapállásba, és végezzük el a gyakorlatot a másik oldalra is. Ismételjük meg 10 – 16 alkalommal, mindkét oldalra.

3. gyakorlat változata
Kitörés emelt lábbal (gyakorlat a combra és a fenékre)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Végezzünk mindent ugyanúgy, mint az előző gyakorlatban, de az alapállásba visszahelyezkedés közben nehezítsük a gyakorlatot azzal, hogy a kitörést előre, a hátsó lábunkkal végezzük. Ismételjük 10 – 16 alkalommal, mindkét oldalra.

4. gyakorlat
Külső combizmok erősítése

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Feküdjünk az oldalunkra és támasszuk meg a fejünket. Hajlítsuk be térdben az alsó lábunkat, felső lábunkat tartsuk megfeszítve a gerincünk meghosszabbításaként. Emeljük fel a felső lábunkat. Csípőnket nyomjuk merőlegesen a talajhoz. Tartsuk a lábunkat a legmagasabb pozícióban 1-2 másodpercig, majd engedjük le. Ismételjük 16-szor, mindkét oldalra.

5. gyakorlat
Belső combizmok erősítése

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Feküdjünk a bal oldalunkra és a behajlított jobb lábunkat (felső láb) tegyük a bal mögé úgy, hogy a jobb lábfejünk a bal térdünk mögé kerüljön. A bal (alsó) lábunkat megfeszítve, enyhén hajlított térddel tartsuk, és emeljük fel addig, amíg nem érezzük a hatását a combunk belső oldalán. Tartsuk a pózt 1-2 másodpercig, majd lassan engedjük vissza a lábunkat az eredeti pozícióba. Ismételjük az egészet 16-szor úgy, hogy kisebb mozdulattal 16-szor lendítsük a lábunkat a legmagasabb pozícióban. Végezzük el a gyakorlatot a másik lábunkkal is.

6. gyakorlat
Lábemelés hátra (gyakorlat a comb és a fenék hátsó részének erősítésére)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Térdeljünk le a talajra és támaszkodjunk a tenyerünkre, kezünk legyen a vállunk alatt. A hasunkat húzzuk be. Térdnél derékszögbe hajlított lábunkat többször emeljük fel. Talpunk mutasson a plafon felé. Ismételjük 16-szor mindkét oldalra. Néhány másodperces pihenés után ismételjük meg a gyakorlatsort.

6. gyakorlat változata
Váltott láb- és karemelés (gyakorlat a comb és a fenék hátsó részének erősítésére)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Térdeljünk le a talajra és támaszkodjunk a tenyerünkre. Hasunkat húzzuk be. Emeljük fel a jobb lábunkat és a bal kezünket. Ismételjük 16-szor mindkét oldalra.

7. gyakorlat
Csípőemelés (gyakorlat a fenékre és a comb hátsó részének erősítésére)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Feküdjünk hanyatt a tornaszőnyegen, karunkat helyezzük a testünk mellé. Emeljük fel a csípőnket úgy, hogy a derekunkat a gyakorlat során végig egyenesen tartjuk, úgynevezett félhíd pozícióban. Érezzük, ahogy húzódnak a fenékizmok és a comb hátsó része! Ismételjük 10 – 20 alkalommal.

7. gyakorlat változata
Csípőemelés nyújtott lábbal (gyakorlat a fenékre és a comb hátsó felére)

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Végezzünk mindent ugyanúgy, mint az előző gyakorlatban, de a csípő emelésével egy időben húzzuk fel a lábunkat is. Ismételjük 16-szor, mindkét oldalra.

A torna végén végezzünk nyújtógyakorlatokat (pl. a képen látható módon). Ezekkel megelőzhető az izmok rövidülése és a gyakorlatokat követő izomfájdalom.

GYORS FESZESÍTŐ TRÜKK: Még mielőtt felfednéd a lábadat a nyári nap előtt, próbáld ki ezt az egyszerű jógagyakorlatot a jobb vérkeringés és a karcsúbb vonalak érdekében. A talajon fekve támaszd neki a falnak a fenékizmokat és a kinyújtott lábadat, és ebben a pózban relaxálj egy kicsit.

A legjobb segítőtársak álmaink alakjának eléréséhez

NIVEA Bőrfeszesítő testápoló Q10-zel és C-vitaminnal

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Kedvenc testápolónk most még hatékonyabb összetételét két erős antioxidánssal gazdagítottuk: C-vitaminnal és Q10 koenzimmel, amelyek már 10 nap alatt képesek feszesebbé és rugalmasabbá tenni a bőrödet. 250 ml, 1789 Ft

A friss, narancsbőr nélküli lábért: NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs Testápoló 

Nivea karcsusító gyakorlatok, feszesítő testápolás, rúzs és más

Vége a nehéz, megdagadt és fáradt lábaknak! Ez a könnyed tej azonnal beszívódik, felfrissíti és feszesebbé teszi a bőrt már 10 nap alatt. Rendszeres használat mellett már 4 hét után láthatóan csökkenti a narancsbőr jeleit. 200 ml, 1789 Ft

Tündöklően barna lábak: Önbarnító Testápoló, NIVEA, 400 ml, 1789 Ft


Ápolja a bőrt, fokozatosan kölcsönöz neki egyenletes, természetes, napbarnított színt. Ginkgo biloba kivonattal és szőlőmagolajjal gazdagított. 24 órán át hidratál, a bőröd kellemes tapintású és friss illatú lesz tőle. Az optimális eredmény elérése érdekében az első használat előtt alkalmazz bőrradírt!

Kapcsolódó bejegyzések