Post Image

SZEREZZÜNK ÖRÖMET A KEZEINKNEK!

Rúzs & Más / 2017-09-26

Tudtad, hogy a kéz bőre ugyanolyan érzékeny, mint az arcodé? Ennek ellenére sokkal inkább igénybe vesszük. A kézfej bőre rendkívül érzékeny. A bőr itt vékony és csak minimális mennyiségű zsírszövet van alatta, ezért is öregszik a leggyorsabban. A tenyerünkön több a zsír és a kötőszövet. Mivel azonban nincsenek rajta sem szőrtüszők, sem mirigyek, nehezebben szívja fel a nedvességet. Napfény, víz, hideg vagy éppen meleg – ezek a környezeti tényezők mind hatással vannak a bőrre, és megsérthetik annak természetes védőrétegét. Természetesen ez a kéz bőrére is igaz. A kézápolás alapja ezért a kiszáradás elleni védelem és a megfelelő hidratálás kell, hogy legyen.

MINDENNAPI ÁPOLÁS

A szép kéz sok ápolást igényel, ezért ne várj csodát egyik napról a másikra. Használj hidratáló készítményt minden kézmosás után! Ezzel azonnal pótolhatod a zsírtalanított kézbőr elvesztett védőrétegét. Ápold bőrödet a nap során többször is! A nappali ápoláshoz inkább olyan termékeket válassz, amelyek nem hagynak zsíros érzést maguk után, így gond nélkül végezheted a szokásos tevékenységeket. A gyakori krémezés folyamatos hidratálást és kellemesen lágy bőrt biztosít.
Az éjszakai ápoláshoz – amikor a kéz bőre sokkal inkább képes regenerálódni, és az egész testhez hasonlóan pihen – megfelelőbbek a zsírosabb krémek. Az éjszakai ápolás nagyon hatékony, hiszen a kéz nyugalmi állapotban van, nedves sem lesz, így az aktív anyagok intenzívebben fejtik ki hatásukat.

Nivea Hand Care

MANIKŰR TIPPEK: KÉZÁPOLÁS EXTRÁVAL

1. Kezdd radírozással, amely puhává teszi a kéz bőrét, eltávolítja az elhalt hámsejteket és felkészíti az ápolás további lépéseire.
2. A körömvágáshoz ollót használj, semmiképpen sem csipeszt. Az utóbbi ugyanis kis repedéseket okoz, amitől a köröm könnyen töredezik és beszakad.
3. Üvegreszelőt használj! Először a durvább oldalát, majd a műveletet a finom reszelővel fejezd be.
4. A körmöt kizárólag egy irányban reszeld, hogy ne sértsd meg a szerkezetét.
5. Szeretnéd, ha a körmöd természetes hatást keltene? Kerekítsd az ujjhegy vonalát követő formára.
6. Ne feledd, hogy a körömágyat is hidratálni kell. Ellenkező esetben kiszárad és fájdalmas repedések keletkezhetnek rajta.
7. Végül csomagold a kezedet regeneráló pakolásba. Kend be a szokásosnál vastagabban, húzz rá cérnakesztyűt. A meleg segíti a zsíros anyagok beszívódását. 30 perc után a maradék krémet töröld le vagy masszírozd a bőrödbe.

ÚJDONSÁG

Ki van száradva a kezed? Nem kell a zsebedben rejtegetni! Dobd be a táskádba az új design darabokat. Az új NIVEA kézkrémek ápoló összetétele már az első használatkor lágyítja a bőrt, és gyönyörűen bársonyossá és puhává varázsolja a kezedet, még ismételt kézmosás esetén is. Mutogasd büszkén ápolt kezeidet!Nivea Hand Care A NIVEA kézkrémek megújult, modern design-ját a “Red Dot Communication Design Award” keretén belül is díjazták, ahol a kézkrémek új küllemét 24 nemzetközi tervező és marketingszakértő „a legjobb termékdesign“ elismerésben részesítette.
NIVEA Express Care kézkrém, 100 ml,  1049 Ft
NIVEA Anti-Age kézkrém, 100 ml, 1349 Ft
NIVEA Smooth Care kézkrém, 100 ml, 1049 Ft
NIVEA Intensive Care kézkrém, 100 ml, 1049 Ft;
NIVEA Anti-Age kézkrém, 100 ml, 1349 Ft
NIVEA Repair Care kézkrém, 75 ml, 1349 Ft

Rúzs és Más kedvenc:
NIVEA Express Care Kézápoló
Gyorsan beszívódó hidratáltságot nyújt a kezeknek, ragacsos érzés nélkül. Bőrbarát összetétele bőrgyógyászatilag igazolt.
Tengeri ásványokkal és Hydra IQ hidratáló technológiával a könnyű formula: pillanatok alatt felszívódik és frissé, puhává varázsolja a kezeket. Rendszeres használata aktiválja a bőr saját hidratáló mechanizmusát a hosszan tartó puhaságért.

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések