Post Image

SZERETŐ GONDOSKODÁS AZ ELSŐ ÉRINTÉSTŐL

Rúzs & Más / 2024-05-17

Egész világunk tükröződik a szemében. Már akkor is, mikor még csak várjuk őt, elképzeljük, mi mindent fogunk mutatni neki, hogyan fogunk vigyázni rá. És amikor végre találkozunk, minden örökre megváltozik.
A baba és a szülő közötti első érintés varázslatos pillanat, gyengéd gesztus, amely köteléket hoz létre közöttük. Nagyon fontos a baba számára, segít a bizalom építésében és biztonságérzetet ad. A baba születésétől fogva elsősorban érintés útján ismerkedik a környezetével. A bőre tehát kulcsszerepet játszik korai fejlődésében, ez a kapu az őt körülvevő lenyűgöző világhoz. A baba bőre olyan puha, mint a
bársony. De jóval vékonyabb, mint a miénk, védő funkciója még nem teljesen fejlődött ki, ráadásul nagyon kényes, sérülékeny. Ezért olyan fontos gondoskodni róla.

Szeretető gondoskodás az első érintéstől

A NIVEA Baby termékek teljes skáláját mutatja be a legkisebbeknek is, akiket már az első érintéstől szeretetteljes ápolással kényeztetnek, erősítenek, és védik a babád finom bőrét.
Minden termék új, tisztább és természetesebb összetételű, amely 100%-ban természetes mandulaolajjal büszkélkedhet, és értékes vitaminokkal
dúsított. A NIVEA bőrápolási szakértői bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztették ki, gyermekorvosok tesztelték és édesanyák hagyták jóvá.
A termékek nemcsak hatékonyak, hanem környezetbarátak is – a teljes NIVEA Baby termékcsalád összetétele vegán, biológiailag lebomló, és több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Mikroműanyagot vagy parabént pedig biztosan nem találsz benne!
A hab a tortán pedig a teljes NIVEA Baby termékcsalád új arculata: az új ikonok – aranyos állatok kicsinyeikkel – egy pillantás alatt megmutatják, hogy a gyengéd babaápolás mely területére szánják az egyes termékeket.

Aludjatok nyugodtan mindketten

Egy aktív nap után nincs is jobb, mint amikor estére a kis akcióhős elfárad és megnyugszik, az egész világ lelassul, és mindketten élvezhetitek a kedvenc esti rituálét. Örüljetek együtt a kikapcsolódás varázslatos pillanatainak, és lefekvés előtt részesítsd a babádat gyengéd, nyugtató gondoskodásban.
A NIVEA Baby termékcsalád új tagjai titkos összetevőt rejtenek – a SleepEssenceTM technológiát, amely kellemes aromát szabadít fel, és biztosítja a baba (és az anyuka) nyugodt alvását. A Bed Time Tusfürdő és Testápoló táplálja, védi és nyugtatja a baba bőrét, míg a kellemes aroma gyönyörűen ellazítja a babát és természetes úton készíti fel az alvásra.

Újdonság: NIVEA BABY Bed Time Head to Toe Babafürdető, 200 ml, 2099 Ft
Újdonság: NIVEA BABY Bed Time Testápoló, 200 ml, 2099 Ft

A rendszeres bőrápolási rutin részeként biztosan jól szolgál majd a Babasampon és Fürdető, amely gyengéden tisztítja és egyben hidratálja is a kicsik bőrét, vagy a Gyengéd Babasampon, amely megkönnyíti a fésülködést. A Nyugtató Popsiápoló pedig enyhülést és védelmet nyújt a pelenka súrlódása miatt irritált bőrnek.

NIVEA BABY Babasampon és Fürdető, 500ml, 2799 Ft, Gyengéd Babasampon, 200ml, 1799 Ft, Nyugtató Popsiápoló, 100ml, 2799 Ft

Rossz időben nélkülözhetetlen társad lesz a Wind & Weather Univerzális Krém, amely nemcsak táplálja a baba finom bőrét, hanem megbízhatóan védi is a hidegtől és a széltől. Soft krémünk szintén univerzális módon ápolja a babák bőrét és ápoló hatóanyagokkal segíti megakadályozni a bőr kiszáradását. Ha útközben vagytok, akkor dobd a táskába a My First Cream univerzális krémet, amely, amikor csak szükség van rá, megbízható védelmet és szeretetteljes ápolást nyújt.

Újdonság: NIVEA BABY Wind & Weather Univerzális Krém, 50 ml, 1799 Ft
Újdonság: NIVEA BABY My First Cream Univerzális Krém, 75 ml, 1439 Ft
NIVEA BABY Soft Krém, 200ml 2099 Ft

nivea, nivea baby, babaapolas, ruzs es mas, baba, kisbaba, borapolas, csecsemo, ujszulott

Kapcsolódó bejegyzések