Post Image

SZERETNÉL EGY MAGAZINT, AMI TÉGED MUTAT BE? ÍME!

Rúzs & Más / 2020-12-30

Szabó Patrícia a Cosmopolitan és Joy magazinok egykori főszerkesztője a minap egy magazin címlapján találta magát, mégpedig nem is akármilyenen, hanem egy olyan magazinén, ami róla szól. Ez Veled is bármikor megtörténhet – ha nem hiszed, olvass csak tovább!
“Amikor a Pure&Pastel energikus és szuper tehetséges fotósa, Potyondi-Galasi Orsi megmutatta, milyen magazint készít a portfóliáján belül, leesett az állam.” – mesél Szabó Patrícia a nem mindennapi magazinról. – ” Nem igazán hiszek már a névjegykártyában, mint intézményben, hisz sokkal, de sokkal színesebbek és változatosabbak vagyunk, mint egy cím és telefonszám, no meg olykor egy titulus. Ez viszont lenyűgözött. Potyondi-Galasi Orsi egy magazint álmodott meg és készít ügyfeleinek. Egy olyan kiadványt, amelyben változatos és igazán beszédes portrék találhatóak, ahogy ő látja az adott embert és egy interjú is, ami bemutatja az újság főhősét.” Patrícia sokáig gondolkodott, hogy pr-esként miként tudja a magazint bemutatni a nagyközönségnek –  “Abban biztos voltam, hogy nem küldhetek 3 stock fotót illusztrációként, mert ez a fantasztikus kiadvány, ami Orsi munkáját dicséri, sokkal többet ér és sokkal erőteljesebb, mint 3 illusztráció. Mondtam is, ide nekünk hús-vér ember kell, hogy az újságírók, bloggerek, üzletasszonyok lássák, miről is beszélünk. De ki lehetne az, aki bevállalja? Majd rájöttem, nem kell messzire menni, hát akkor a Pure Me Magazin prezentálásaként tálalom nektek magamat! Nem azért, mert végtelenül kedvelem a magamutogatást, mert nem. Pontosan azért, hogy lássátok, milyen csodás is az a magazin, ami Orsi munkája által születik. Sok magazin főszerkesztője voltam, de most lett egy saját kiadványom. Ez pedig pont arra tökéletes, hogy amennyiben valaki kérdez rólam, elküldhetem neki és stílusosan bemutatja, ki is vagyok. Mondjuk elég furcsa érzés, hogy minden lapon én vagyok, de ennél trendibb névjegyem még nem volt!

Üzletasszonyok, vállalkozók, üzletemberek, sőt, komplett vállalkozások mutatták eddig meg magukat Orsi lencséje és kérdései által. Van, aki ezt adta üzletfelének ajándékba. Már nem önmagát, hanem a magazin elkészülésének lehetőségét. Komplett termék számára is kérhető ilyen magazin, de akár egy vállalat is bemutatható általa. Mindennek igazi arca és személyisége lesz. Ez egy szép, stílusos és modern névjegy tulajdonképpen. Ezzel egészen biztosan “hatást” ér el az ember és nem teszik vállalkozását a futottak még kategóriába.
Orsi zseniális látásmódja önbizalmat ad az embernek, emeli a lelkét és szuper képek születnek… bár a kérdései is hasonlóan kiválóak. Amit a képeken látsz, azt mi egy 1,5 óra alatt fotóztuk meg.” – folytatja Patrícia. “A helyszínt is egy vállalkozó anyuka társunk biztosította (NewRoof Design – C. Szabó Helga), a ruhák a Daarla darabjai Kovács Marcellától, a sminkemet pedig Felhalmi Kingának köszönhetem.”

„Mindig is érdeklődve néztem a Cosmopolitan, vagy Vogue szépen összeszerkesztett borítóit, a tökéletesen kinéző modelleket, vagy az éppen aktuális sztárokat, a színes feliratokat és a hangzatos mondatokat. Fontos, hogy az ügyfeleimet apránként motiváljam, feldobjam a napjukat és elérjem, hogy kikapcsoljanak néhány óra erejéig, amikor büszkén vállalják fel önmagukat!” – teszi hozzá a Pure Me Magazin ötletgazdája, Potyondi-Galasi Orsi.
Természetesen, cégek számára is hasznos a magazin, mint megjelenési forma.
Ez egy olyan marketing lehetőség, ami több, mint egy fotó, érdekesebb, minte egy weboldal, és nem „csupán” egy cikk. Mind-mind nagyon értékes külön-külön is, de egyben még ütősebb, mert magában hordozza a saját történetedet és szolgáltatásodat, plusz vizuálisan is meg van támogatva a saját képeiddel, ami így, egyben kifejezetten hatásos a mai online világban! Orsinak van még egy küldetése, erről is beszélt, amíg dolgoztunk:”
“Az évek során egyre inkább hitvallásommá vált, hogy retusálás nélkül mutassam be a hozzám járó hölgyeket/nőket/anyukákat, mert hiszek abban, hogy a nevetőráncok nem csúnyák, sőt, inkább megszépítik egy nő arcát! Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs utómunka egy képen, mert a színekkel, fényekkel intenzíven
játszom, ezzel is elérve azt a hatást, amitől egy nő élettelivé és ragyogóvá válik!” – meséli ő és azt hiszem, ez igazán ritka a mai agyonretusált világban.

Kérlek, te is vidd a hírét ennek a magazinnak, ami azért is érdekes, mert ebben bizony semmi hirdetés nincs, viszont te magad lehetsz az ügyfeleid számára, vagy ajánlhatod másnak. Kéréssel, kérdéssel fordulj hozzám:
https://pureandpastel.com/pureme-magazin-szabo-patricia/

Kapcsolódó bejegyzések