Post Image

A SZÍV SZÍNE, AVAGY A VÖRÖS HÁROMSZOR

Rúzs & Más / 2017-12-13

A karácsonyhoz legjobban a vörös szín illik. Ez a rengeteg tartalmat hordozó szín mindenki számára fontos jelentéssel bír: a szeretet, a szenvedély, a vér, a tűz és a tabu színe is egyben. Ezúttal az AVON vörösei közül választottuk ki 3 karácsonyfa alá való kedvencünket!

Kezdjük mindjárt a rúzzsal: az Avon True Supreme Nourishing tápláló ajakrúzzsal nemcsak alkalmi vörös színbe öltöznek ajkaink. Mutatós, márványos színe innovatív formulájára utal: egy lépésben színez, táplál és hidratál.

Avon vörös

Avon vörös

Ki ne szeretne pár évet leradírozni a korából? Az Anew Reversalist éjszakai ránctalanító duó az AVON forradalmi újdonsága, ami a tiszta retinolnál is hatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen. Az első kétfázisú ránctalanító páros használatával a ráncok kisimulnak, a szarkalábak jelentősen halványodnak, és az arcbőr fiatalosabb megjelenésűvé válik.

Avon Anew Reversalist
Legbensőbb vágyainkat keltheti fel egy érintés a szerelmünktől, egy futó pillantás kiszemeltünk felől vagy akár egy izgalmasan bódító illat is. Az Avon Mesmerize Red illatpárosa lángra lobbantja az érzékeket! Az új, delejezően tüzes parfümpáros az igazi szenvedély illatát zárta üvegcséibe. A női variáns a friss bergamott, az aromás fahéj és a lenyűgöző pacsuli illatjegyeinek csábító elegyével hódítja meg az ellenkező nem tagjait. A férfi változatban található friss mandarin és aromás kardamom keveredik a fás illatjegyekkel, amelyek elvarázsolják az érzékeket. Csábításra felkészülni!

Avon Mesmerize Red

Végül pedig egy kis ráadás, a Mesmerize Red illat valóban delejező tekintetű férfimodellje:-):

Avon Mesmerize Red

 

Kapcsolódó bejegyzések