SZÉPSÉGRITUÁLÉK A VILÁG MESSZI TÁJAIRÓL

Rúzs & Más / 2017-11-27

A nők a világ minden táján évezredek óta természetes összetevőket használnak a bőrük táplálására és ápolására. Ezek az ősi szépségrituálék segítenek selymesen puhává, rugalmassá és szikrázóan ragyogóvá tenni a bőrüket. Az ellenállhatatlan szépségtitkok Japánból, Közép-Amerikából, Afrikából, Indiából és Franciaországból érkeznek – a Dove hatvan éves tapasztalata a bőrápolásban most különleges összetevőkkel párosul egy hatékony és kívánatos kollekciót alkotva. A Dove Nourishing Secrets termékcsaládja  a Föld öt különböző táján élő nők szépségajándéka az összes többi nő számára!

JAPÁN – GLOWING RITUAL
A japán nők híresek a gyönyörű, sima bőrükről. Vajon mi a titkuk?
A Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual termékcsaládot az ő praktikáik ihlették, amelyek a rizsvízen és a lótuszvirágon nyugszanak. A hidratáló rizsvíz vitaminokban gazdag, a lótuszvirág pedig nyugtató hatásáról ismert, együtt segítenek fényessé és puhává varázsolni a bőrt, mint a selyem. A termékek kifinomult, rózsaszín virágos (lótusz, rózsa, magnólia) illatjegyei krémes rizsporral kerülnek összhangba és együtt kényeztetik érzékeinket.
Ajánlott fogyasztói árai:
Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml
Tusfürdő – 799 Ft /250ml

Dove Nourishing Secrets

KÖZÉP-AMERIKA – INVIGORATING RITUAL
A közép-amerikai nők élénkítő szépségrituáléi ihlették a Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual termékeket. A körömvirág kivonatot és avokádó olajat már a maják is használták a szépségápolásban. Az ősi összetevők ihlette testápoló és tusfürdő formulája ápolja és segít rugalmassá tenni a bőrünket. A termékcsalád friss és tiszta illatával javítja a hangulatunkat – az avokádó, koriander, bergamott és a jázmin illata olyan érzéssel ajándékoz meg, mintha vízesések között és esőerdők mélyén sétálnánk.
Ajánlott fogyasztói árai:
Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml
Tusfürdő – 799 Ft /250ml

INDIA – RESTORING RITUAL
Mindannyian irigyeljük az indiai nők ápolt, táplált, puha bőrét. A Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual termékei épp ezekre a tulajdonságokra koncentrálnak, méghozzá India tradicionális szépségtitkainak segítségével. Az indiai nők már 4000 éve használják a kókuszt különböző formában (kókusz olajat, -tejet, -masszát) más és más haj- és bőrápolási problémákra. Az Ayurveda gyógymód kiemelkedően tápláló tulajdonságai miatt értékesnek tartja a mandulát is, amely összetevő az egyik kedvencük a szépségápolási rituálék során. A Restoring Ritual termékek gazdag formulája mélyen hidratálja és táplálja a bőrünket. A testápoló és testápoló krém egzotikus illatával csábítja el érzékeinket: a kókusz olaj és a mandulatej jegyeit a krémes vanília és fehér jázmin, borostyán elegye egészíti ki.
Ajánlott fogyasztói árai:
Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml
Testápoló krém – 1499 Ft / 250ml

Dove Nourishing Secrets

AFRIKA – REPLENISHING RITUAL
A mangó és a marula olaj erősítő és tápláló tulajdonságai azok, amelyek az afrikai nők kedvencévé teszik ezt a két összetevőt a szépségápolási rituáléjuk során. A marula olajat és mangó vajat tartalmazó formula segít tápanyagokkal feltölteni és ragyogóvá tenni a bőrt, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A Dove
Nourishing Secrets Replenishing Ritual termékeinek krémes illatát az egyszerű, természetes szépség inspirálta. A mangó vaj meleg illatjegye a frézia, mandarin, pézsma és szantálfa illatával kel életre, újít meg és hoz örömöt a szépségápolás mindennapi, rutinos perceibe.
Ajánlott fogyasztói árai:
Testápoló – 1259 Ft / 250ml, 1499 Ft / 400ml
Testápoló krém – 1499 Ft / 250ml

FRANCIAORSZÁG – RELAXING RITUAL
A Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual gyengéd tusfürdőjét a francia nők szépségrituáléi inspirálták. A levendula olajat és rozmaring kivonatot tartalmazó tusfürdő nemcsak finoman ápolja bőrödet, hanem segít abban is, hogy igazán ellazulj egy nehéz nap után. A francia nők már évszázadok óta használják ezeket az összetevőket a szépségápoláshoz, hiszen amellett, hogy segítenek pihe-puhává és selymessé tenni a bőrüket, az érzékeiket is megnyugtatják.
Ajánlott fogyasztói ára:
Tusfürdő – 799 Ft /250ml

Dove Nourishing Secrets

Kapcsolódó bejegyzések