Post Image

SZÉPSÉGGEL TELI DOBOZKÁKAT A FA ALÁ!

Rúzs & Más / 2017-12-14

Idén először hozott ki az essence és CATRICE márka beauty boxot, ami tökéletes ajándék: tetszetős, megfizethető és telis-tele van szépítő meglepetéssel! Most megmutatjuk, mit rejtenek a dobozok:

A rózsaszín pöttyös dobozkában 7 db essence termék található, melyekkel igazán könnyedén varázsolható csodás smink!

Essence Beauty Box
A dobozban helyet kapott a 4 blogger’s beauty secrets paletta egyike, mely tökéletes szemre és arcra is. Ezen kívül található még egy mono szemhéjpúder és egy szemöldök formázó termék is a szemek hangsúlyozásához. Találunk benne 2 ajakra való terméket is: egy ajakrúzst és egy ragyogó szájfényt az ellenállhatatlan ajkakért! Végül, de nem utolsó sorban következzenek a körmök: egy essence the gel körömlakk és egy körömmatrica teszi teljessé a csomagot!

Lássuk a CATRICE beauty box tartalmát: az elegáns fekete doboz szürke barokk motívumokkal és arany díszítéssel 7 csodás CATRICE terméket rejt, melyek felhasználásával nappali vagy akár ünnepi smink is készíthető.

Catrice Beauty Box
A dobozban megtalálható a CATRICE egyik legkedveltebb korrektor palettája, az Allround korrektor, mely a színkorrekció elmélete alapján segít elfedni a bőrhibákat. Találunk benne egy Blush Artist pirosító palettát is, amivel igazán üdévé varázsolható az arc.
A beauty boxban 3 szemre való (szemrevaló!) termék is helyet kapott: egy csodás Nude Szemhéjpúder paletta és egy Smokey Eyes szemceruza, melyekkel igazán lenyűgöző szemsmink készíthető, valamint egy Classic Volume műszempilla, mellyel minden pillantást magunkra vonhatunk! Az ajkakról sem feledkeztek meg, ezért egy szuper folyékony ajakrúzs is lapul a dobozban. Végezetül pedig a Moon Rock körömlakk a csodás körmökért!

A dobozok kaphatóak a Müller üzleteiben, illetve limitált mennyiségben online!   Az essence beauty box ára 4699 Ft, a CATRICE dobozé pedig 6699 Ft

Kapcsolódó bejegyzések