Post Image

SZÉPÍTSD MEG EGY ÁLLAT ÉLETÉT!

Rúzs & Más / 2018-09-24

Az inecto Naturals brit szépségápolási márka haj- és testápolási termékei 2013 októbere óta találhatóak meg a hazai drogériák és hipermarketek polcain. A 90%-ban természetes összetevőkből, organikus kókuszolaj felhasználásával készült vegán és állatkísérlet-mentes termékeket nagyon hamar megszerették a magyar vásárlók is. A választék és a termékek elérhetősége folyamatosan nő és bővül.

Elkötelezve az állatvédelem mellett Akárcsak a brit anyacég, az inecto Magyarország is kiemelten fontosnak tartja az állatkísérletek elleni küzdelmet, és az állatok védelmét, így az elmúlt évek során több jótékonysági promóciót is szervezett. Első ízben minden eladott inecto termék után 7 Ft-ot kapott a Noé Állatotthon Alapítvány. A promóció 4 hónapig tartott és közel 350 000 Ft-ot sikerült adományozni az alapítvány számára, amelyet az állatok ápolására és a kórházi számlák kifizetésére fordítottak, illetve ebből az összegből sikerült lecserélniük a régi öreg hűtőjüket. 2016 őszén a Budapesti Állatkert Alapítvánnyal karöltve az ott lakó állatok szórakoztatására szánt játékokra indult gyűjtés.

Inecto Naturals és Rex Alapítvány

Az inecto és a Rex Kutyaotthon története tavaly tavasszal kezdődött, amikor is egy kisállat fotós kampány keretében 200 000 Ft-ot, majd az ezt követőőszi Pörgess és nyerj! promóció kapcsán szintén 200 000 Ft-ot sikerült összegyűjteni az Alapítvány számára.

Szépítsd meg Manó, Melák vagy Csoki életét!

A legújabb együttműködés keretében három Rex lakó került a középpontba, Melák és Csoki kutyusok és Manó cica. Ha valaki 2018. szeptember 10. és december 31. között promóciós nyakcímkével ellátott bármilyen inecto sampont vagy hajkondícionálót vásárol, akkor a fotón szereplő kutyus vagy cica ellátását 30 Ft-tal támogatja. További segítség, ha a játékos adataival és a flakonon található címke egyedi kód megadásával regisztrál a weboldalon (www.inecto.hu/szepitsdmeg), mert így plusz 70 Ft-tal támogatja a Rex Állatotthon munkáját és a kedves állatot! A promóció végén pedig a regisztrálók között kisorsolásra kerül 15 db inecto esernyő és 1 db inecto babzsákfotel!

inecto naturals, Rex Állatotthon, támogatás, rúzs és más

Melák egy 4 éves ivartalanított keverék kan kutyus. Hatalmas termete ellenére természetesen egy érző lélek. Játékszeretete mérhetetlen, szívesen és könnyen tanul. Persze ő is meghálálja a belé fektetett bizalmat, szeretetet, foglalkozást! Csoki szintén 4 éves ivartalanított keverék kan kutyus. Már több mint 2 éve lakója a Rex Állatszigetnek. Az ózdi gyepmesteri telepről került a Rex gondozásába, ahol sajnos altatás várt volna rá. Csoki siket, viszont hihetetlenül vidám, barátságos, az élethez pozitívan álló, játékos, fiatal kutyus. Manó egy másfél éves ivartalanított európai rövidszőrű szuka cica. Az utcán kóborolva találtak rá állatbarát emberek, és így került a Rex gondozásába, ahol kitartóan várja új szerető családját.

inecto naturals, Rex Állatotthon, támogatás, rúzs és más

Ezzel a kampánnyal az anyagi támogatás mellett az is az inecto Magyarország célja, hogy felhívja a felelős állattartásra a figyelmet, amely sajnos még mindig nagyon gyerekcipőben jár hazánkban. Horányi Juli, énekesnő, az X-faktor 5. évadjának 2. helyezettje is pontosan így gondolja, ezért is állt ügy mellé, amellett, hogy lelkes inecto rajongó.

És az idei újdonság…

A kókuszos és argánolajos variánsok mellé idén szeptemberben a boltok polcaira kerültek a bambusz kivonatot tartalmazó samponok és hajkondícionálók. Az elsősorban vékony, száraz hajra javasolt termékek bambusz kivonatot tartalmaznak, amelyek nemcsak erősítik és élettel töltik meg a hajkoronát, de hidratálják és ápolják is azt. Ugyanúgy, mint a kókuszos és argános társaik, ezek is 500 ml-es kiszerelésben kerültek a dm és Rossmann polcaira.

inecto naturals, Rex Állatotthon, támogatás, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések