Post Image

SZÉP ÁLMOKAT A BŐRÜNKNEK!

Rúzs & Más / 2021-06-19

Az elmúlt időszakban mindannyian megtapasztaltuk ahogy a munka és a szabadidő, a produktív mindennapok és a pihentető esték összeérnek és nehezebben elválaszthatóak. Egyre fontosabb, hogy visszanyerjük az egyensúlyt és maximálisan kihasználjuk a pihentető alvás regeneráló hatásait.
A Magyar Királynő Éjszakai Permet regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán és helyreállítja a cirkadián ritmus – azoknak a biológiai folyamatoknak, amelyek a napszaki ritmus szerint ismétlődnek – egyensúlyát. Nyugtató levendulaolajat, antioxidánsokban gazdag melatonint és kannabidiolt tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr éjszakai regenerálódását, megnyugtatják az irritált bőrt, védelmet nyújtanak a mindennapi környezeti hatásokkal szemben és felveszik a harcot a szabadgyökök káros hatásai ellen, például a kék fény ellen is. A pihetető alvás szövetségese, a magnézium, tovább segíti az éjszakai regenerálódást és megemeli a sejtenergiát, ezzel válik teljessé az álomszerű, esti rituálé. Az éjszaka folyamán a kortizol szint csökken, a bőr természetes védőrétege áteresztőbb, csökken a
faggyútermelés, így a hatóanyagok könnyebben felszívódnak.
Állítsuk meg az időt egy pillanatra és találjuk meg a tökéletes átmenetet a nappalból az éjszakába a Magyar Királynő Éjszakai Permettel.

omorovicza, magyar királynő vize, permet, arcpermet, ejszakai, cirkadian ritmus, alvás, bőrregenerálás, borapolas, ruzs es mas

LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI:
• Helyreállító melatonin – elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását, fokozza az antioxidánsok működését és csökkenti az öregedés látható jeleinek megjelenését. Helyreállítja a bőrtónus egészséges, friss megjelenését.
Magnézium só – segíti a sejtek optimális energiaszintjének fenntartását, csökkenti a stressz okozta bőrkárosodás látható jeleit.
• Antioxidánsokban gazdag kannabidiol (CBD) – felveszi a harcot a szabadgyökök káros hatásai ellen, elősegíti a sejtmegújulást, megnyugtatja
és kisimítja a bőrt, csökkenti a bőrérzékenységet és helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát.
• Az Omorovicza Healing Concentrate™ hatóanyaga – ez a szabadalmazott összetevő a magyar termálvíz ásványi anyagaiban gazdag, feszesebbé, rugalmasabbá és fiatalosabbá varázsolja a bőrt.
• Nyugtató levendulaolaj – segít relaxálni és ellazulni alvás előtt.

A Magyar Királynő Permetet és az Éjszakai Permetet az első bejegyzett parfüm, a Magyar Királynő Víz inspirálta, amely Erzsébet Királynőnek készült a 14. században. Az eredeti Magyar Királynő Permet egy nélkülözhetetlen társ, amely a reggeli bőrápolási rutinban tonikként használható, vagy felfrissíti és hidratálja a bőrt a nap folyamán. Az új, Magyar Királynő Éjszakai Permet elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását. Használat előtt jól rázzuk fel. Minden bőrtípusra ajánlott.

omorovicza, magyar királynő vize, permet, arcpermet, ejszakai, cirkadian ritmus, alvás, bőrregenerálás, borapolas, ruzs es mas

A gyógyító, természetes összetételű kozmetikumairól ismert Omorovicza bőrápolási márkáról korábbi cikkemben olvashattok. Az Omorovicza termékek kizárólag a bőrnek előnyös összetevőket tartalmaznak, káros anyagoktól mentesek, beleértve a szulfátokat, petrolkémiai anyagokat, parabéneket és szintetikus színezékeket és illatokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések