Post Image

SZEMÉLYRE SZABOTT HAZAI SZÉPSÉGÁPOLÁS: COLO KOZMETIKUMOK

Rúzs & Más / 2021-09-18

Egyik kedvenc feladatom, amikor egy-egy igényes, figyelemreméltó magyar márkát kell bemutatnom az olvasóimnak, a Colo Pure Skincare ilyen! 7 éve alakult és a piacon egyedülálló módon személyre szabott arckrémet készítenek vásárlóiknak, mivel vallják: “nincs két egyforma bőr”. Emellett olyan natúrkozmetikumokat fejlesztenek, amelyek bőrazonosak, így az érzékeny bőrűek is használhatják. Termékeiket magas hatóanyag tartalom jellemzi, innovatív növényi kivonatokat, bioaktív hatóanyagokat használnak. Például a hazai márkák közül elsőként használtak bio kozmetikumban bakuchiolt, ami természetes, növényi A vitamin, illetve ők vezették be a Marula olajat is itthon.

A Colo kozmetikumok kis szériában, csak és kizárólag friss összetevőkből, tiszta, ellenőrzött minőségű natúr és bio alapanyagokból készülnek, a bio alapanyaikat az Ecocert minősíti. Termékeik szinte csak tápláló összetevőket tartalmaznak és mentesek a fölösleges töltelék anyagoktól. Magas minőségű ftalát mentes műanyagba, airless tégelyekbe zárják a növényi összetevőket, melyek megőrzik azok hatékonyságát. Fontos számukra a környezettudatosság, ezért nem találunk pálmaolajat a termékeikben, ezzel is védik az orángutánok élőhelyét, az esőerdőket.

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

Szemkörnyékápoló fáradt, karikás, és táskás szemekre, érzékeny bőrre
7.990 Ft

colo, colo cosmetics, borapolas, magyar, magyar marka, skincare, szemkornyek, booster, ruzs es mas

Bevallom nem vagyok egy nagy szemránckrém rajongó, de azért akad egy-kettő, amelyeket szívesen használok. Most eggyel biztosan bővült a kör: a Colo szemkörnyékápolója finom gyógynövény illatával, azonnali bőrfeltöltő hatásával elrabolta a szívem – valóságos gyógyír a fáradt, duzzadt szemkörnyékre! A könnyű textúrájú szemkörnyékápoló hatékony segítség a karikák és táskák ellen. 17 féle növényi kivonat segítségével pár nap alatt csökkenhetnek a sötét karikák és enyhülhetnek a szem alatti táskák úgy, hogy közben gondoskodunk az arc legérzékenyebb területének táplálásáról és feszesítéséről is. Emellett a Colo szemkörnyékápoló csökkenti a szemkörnyéki ráncok mélységét, regenerálja a szemkörnyéket, hidratálja és feszesíti a bőrt. Könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzést a bőrön, ideális szemüvegeseknek és kontaktlencséseknek és mivel hipoallergén, érzékeny bőrűek is használhatják.

Hydro Infusion Serum- vízhiányos dehidratált bőrre
13.990 Ft

colo, colo cosmetics, borapolas, magyar, magyar marka, skincare, szemkornyek, booster, ruzs es mas

Szinte nincs olyan arcbőr, melynek ne lenne szüksége egy kis plusz nedvességre. Az új generációs Hydro Infusion olajmentes szérum feltölti a szomjas bőrt. A szabadalmaztatott aktív komponensek, a 3 féle molekulaméretű hialuron a bőr mélyebb rétegeit is ellátják nedvességgel. A szuperintenzív hidratáló szérum egyensúlyban tartja a bőrünk nedvességi szintjét, így egész nap életteli, üde, egységesebb és selymesen puha lesz. A szérum első használta után is szinte szemmel látható az eredmény: simább, puhább, rugalmasabb bőr. A bőr védőgátja 24 órán belül megerősödik.

Rebuild lifting booster – Bőrfeszesítő hatású lifting szérum
21.990 Ft

colo, colo cosmetics, borapolas, magyar, magyar marka, skincare, szemkornyek, booster, ruzs es mas

Az érett bőrre készült szuperintenzív, lifting szérumból elég pár csepp az arckrém alá a feszesebb kontúrokért. Az egyedülállóan magas antioxidáns tartalommal és az új generációs hatóanyagok segítségével lassíthatjuk a bőr öregedésének folyamatát, serkenthetjük a kollagéntermelődést, emellett védelmet nyújtanak a kollagén lebomlása ellen. 13 féle igazolt növényi és aktív szabadalmaztatott hatóanyag, 2% bakuchiol (természetes retinol) tartalom és 2 féle peptid segíti a bőrt, hogy teltebb, feszesebb és fiatalosabb legyen. Összetétele természetes, mentes minden káros összetevőktől, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan beépíthetik az anti-ageing bőrápolási rutinba.

Kapcsolódó bejegyzések