Post Image

SZÉDÜLETES SZÍNÁRNYALATOK, EPIKUS AJKAK

Rúzs & Más / 2018-01-18

Ahogy kisüt a nap, ellenállhatatlan vágyat érzünk egy új rúzs árnyalat kipróbálásához – olyan jó érzés valami újjal, valami szokatlannal feldobni a megjelenésünket! Az élénk színű rúzs nemcsak a sápadt arcot dobja fel, de az egész napunkat is! Az új év fantasztikus új, vadító árnyalatokkal indult az Avon mark. márkájánál.

mark. Epic Lip ajakrúzs, Avon, rúzs és más

Az Epic Lip ajakrúzsok már egyetlen rétegben intenzív színű “epikus ajkakat” eredményeznek, mivel akár kétszer több pigmentet tartalmaznak, mint a hagyományos rúzsok. Amellett, hogy hosszú órákig tartósak, balzsamos összetételüknek köszönhetően simábbá, hidratáltabbá teszik az ajkak bőrét.

mark. Epic Lip ajakrúzs, Avon, rúzs és más

A prémium minőségű ajakrúzsok 17 szó szerint kirobbanó árnyalatban kaphatóak, amelyek közül nem lesz könnyű egyetlen egyet választani! A nude, pink, vörös és bordó árnyalatok mellett gyönyörű lilák és egy titokzatos sötétkék is felbukkan!

mark. Epic Lip ajakrúzs, Avon, rúzs és más

A mark.Epic Lip neszesszerünk egyik alapkelléke lehet, mivel színintenzitása kiemelkedő, viselete kellemes, nem szárítja az ajkakat – teszi mindezt elérhető áron!

– intenzív szín
– egy réteg
– hidratáló formula
– extra tartós
– 17 vadító árnyalat

Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft

mark. Epic Lip ajakrúzs, Avon, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések