Post Image

SZEBB BŐR APPRÓL-NAPRA: ITT A NU SKIN LUMISPA iO!

Rúzs & Más / 2022-10-26

Emlékszem még, amikor pályakezdőként rettegtem attól, hogy céges mobiltelefont kapok, mert akkor vége lesz a nyugalmamnak, hiszen a főnököm, kollégáim bárhol, bármikor elérhetnek. Ehhez képest ma már el sem tudnám képzelni az életemet az okostelefonom nélkül, ami igazi áldás, hiszen nem vagyok helyhez kötve, bármikor bárhonnan el tudom végezni a munkám. Nagyot fordult velünk a világ, és most már a tárgyak, mindennapi használati eszközeink is internet után kiáltanak. A dolgok internete lehetővé teszi, hogy használati tárgyaink is közvetlenül vagy a telefonunkon keresztül csatlakozzanak az internethez. A fejlődés nem kerüli el a bőrápolási szektort sem: a Nu Skin többszörös díjnyertes arctisztító készüléke, az ageLOC LumiSpa mindössze öt éves, de már megérett az internetezésre, a Nu Skin fejlesztőinek köszönhetően okoseszközzé cseperedett.
Az ageLOC LumiSpa iO képes az okostelefonra letölthető Nu Skin Vera alkalmazással kommunikálni és ezáltal személyre szabni a bőrtisztítási rutinunkat.

nu skin, lumispa, lumispa io, okoseszkoz, app, applikacio, nu skin vera, arcapolas, arctisztatas, ruzs es mas, ageloc

Mennyire komplikált?

Semennyire! Bár rengeteget használom a munkámhoz az okostelefont, informatikai ismereteim a felhasználói szintet is csak alulról súrolják. Ennek ellenére egyből sikerült összekapcsolnom a készüléket és a telefont. Két dologra kell csupán figyelni: hogy bekapcsoljuk a bluetooth-t a telefonon és hogy az ageLOC  LumiSpa iO töltőn legyen. Zseniális egyébként az új ageLOC LumiSpa iO töltője: be sem kell dugni, mágnesesen „rácuppan” a készülékre!

nu skin, lumispa, lumispa io, okoseszkoz, app, applikacio, nu skin vera, arcapolas, arctisztatas, ruzs es mas, ageloc

Ezután regisztráltam az új Nu Skin Vera applikációban, ami szintén „bébikönnyű” volt, ahogy a gyerkőcöm mondaná. Alig vártam, hogy lemoshassam a sminkemet az ageLOC LumiSpa iO -rendszeremmel, vagyis a bőrtípusomnak megfelelő ageLOC LumiSpa Activating Cleanser és az okos ageLOC LumiSpa iO segítségével, annak dacára, hogy még csak délután kettő óra volt.:-)

Imádom a tisztító selymes állagát és a finommozgást, amit az ageLOC LumiSpa iO szilikon feje a bőrömönvégez– most pedig még alaposabban és pontosabban tudom elvégezni mindezt. Az applikációval ugyanis személyre szabható a 2 perces tisztítás, ábrái pedig segítenek az arc pontos és maradéktalan letisztításában és ha túl gyorsak vagy túl erősek a mozdulataim, figyelmeztet! Így biztosan a lehető legtökéletesebb bánásmódban részesül a bőröm. Az alapos tisztítás fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni: nemcsak egészségesebb és ragyogóbb bőrt eredményez, de alaposan előkészíti a további arcápolók hatóanyagainak felszívódását.

nu skin, lumispa, lumispa io, okoseszkoz, app, applikacio, nu skin vera, arcapolas, arctisztatas, ruzs es mas, ageloc

Mit tud még az App?

A Nu Skin Vera alkalmazás új funkciók egész sorát nyitja meg:

– Az Intelligens útmutató segítségével mindig kéznél vannak a már említett praktikus illusztrációk. Az okos szenzorok és a csatlakoztatott alkalmazás intelligens útmutatóként szolgálnak, hogy arctisztításkor a megfelelő nyomást és mozdulatokat használd.

– A Személyre szabott bőrápolási rutinok lehetővé teszik, hogy az arc egyes részein töltött idő beállításával létrehozd a saját rutinjaidat és elmentsd őket a telefonról a készülékre.

– A Szelfi idővonallal szemmel tarthatod bőröd változását hétről hétre vagy napról napra

– Az app figyelmeztet a szilikon fej cseréjének időszerűségére és segítségével egyszerűen újra rendelheted a kedvenc szilikon fejedet és ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítódat, így soha nem fogysz ki belőlük.

– Használati trendek, hasznos információk, személyre szabott termékajánlatok és jutalmak segítik a következetes szépségápolást.

Milyen eredményeket várhatunk az ageLOC LumiSpa iO rendszer használatától?

nu skin, lumispa, lumispa io, okoseszkoz, app, applikacio, nu skin vera, arcapolas, arctisztatas, ruzs es mas, ageloc

Napi kétszer 2 perc arctisztítási rutin mellett, melynek során a bőrtípusunknak megfelelő ageLOC Activating Cleanser arctisztítót használjuk, hét klinikailag bizonyított előnyt élvezhetsz:
alapos tisztítást, sima bőrt, puha bőrt, ragyogó bőrt, apróbb pórusméretet, világosabb bőrtónus, frissességet, amelyek idővel még inkább fokozódnak. Az alapos tisztítás ellenére a bőrt védő mikrobiom réteg nem sérül!*
Ha pedig pattanásokkal küzdesz, 12 heti használattal akár 71%-kal is csökkenhet a pattanásaid megjelenése az Activating Cleanser- Blemish Prone Skin használatával. **
Az ageLOC LumiSpa iO készülékedhez 3 fajta szilikon fej közül választhatsz: normál, érzékeny bőrre vagy zsíros/vastagabb bőrre valót.

Most bevezető áron érhető el az új ageLOC LumiSpa iO készülék, 1 db arctisztítóval együtt 111.803 Ft-ért.

 

*Az eredmények egy független professzionális in vivo fogyasztói felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 150, 35-65 év közötti női alany vett részt, akik különböző bőrtípusokkal rendelkeztek. Minden alany a bőrének megfelelő LumiSpa Systemet használta a szokásos arctisztítója helyett reggel és este, 12 hétig.

  • a használók 100%-a tapasztalt simább, lágyabb tapintású bőrt
  • 100%-uk bőre vált láthatóan tisztábbá
  • 62%-uk számolt be ragyogóbb bőrről
  • 53-62%-uk számolt be kevesebb látható pórusról

**A vizsgálatban 30, 18-45 éves férfi és nő vett részt, akiknek az arcbőre hajlamos a pattanásokra, és akik a gyengéd szilikon fejjel és akik a pattanásos bőrre való ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítót használták 12 héten át.

Kapcsolódó bejegyzések