Post Image

SZÁJÁPOLÁS NEM LEHETNE TERMÉSZETESEBB!

Rúzs & Más / 2020-11-02

Az ORALPEACE új irányt mutat a fogápolásban, környezetbarát, egy 100%-ban természetes, szabadalmaztatott antibakteriális szer, melyet egy japán biotechnológiai kutatás keretein belül fejlesztettek ki. A termékek kiválóan alkalmazhatóak fogszuvasodás, ínygyulladás, periodontális betegségek, candidiasis fertőzés, rossz lehelet, valamint szájszárazság esetén is. Hatalmas előnye a terméknek, hogy lenyelhető, ezért öregedés vagy speciális problémák miatt javasolt mindenkinek, akinek problémája van a köpéssel, illetve azoknak, akik szeretnek sok időt tölteni a természetben, és szükségük van egy 100%-ban biológiailag lebomló termékre.

Az ORALPEACE márka sok mindenben eltér a megszokottól, minden területen igyekszik tiszteletben tartani az élővilágot és a természetet. A természetes összetételű termékek fő összetevője a Neonisin-e, egy 100%-ban természetes, szabadalmaztatott antibakteriális szer, melyet egy japán biotechnológiai kutatás keretein belül fejlesztettek ki. A Neonisin-e baktériumokra és élesztőre kifejtett hatásai kitűnőek, ugyanakkor nem terheli vegyi anyagokkal sem a szervezetet, sem a természetet.

Új megoldás fogszuvasodás ellen

A fogszuvasodás, akárcsak a periodontális betegségek, baktériumok által okozott fertőzések miatt alakulnak ki. A fogszuvasodástól szenvedő népesség aránya óriási az egész világon, amit szorosan követnek a különböző periodontális betegségek. Számos megelőzést és kezelést segítő megoldás létezik. Egyes baktériumok rezisztensek a jelenlegi hagyományos vagy természetes antibakteriális szerekkel szemben, ezért indokolt az új lehetőségek felkutatása. Továbbá fontos szempont volt, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, melyek 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, így le lehet nyelni, ami nehéz helyzetekben megoldást kínál a szájhigiénia fenntartásában (pl. fekvő betegek, idős emberek, természetjárók)

oralpeace, természetes, szájápolás, szájvíz, fogkrém, neonisin-e, antibakteriális, lenyelhető, rúzs és más, profimed

Így hat

Minden a természetes összetételen alapszik, aminek köszönhetően a készítmények nem okoznak problémát sem lenyelés esetén, sem pedig a környezetbe juttatva, ráadásul kiváló antibakteriális hatással rendelkeznek. A Neonisin-e egy rendkívül hatékony antibakteriális hatású peptidet (nisin A) tartalmaz, amit tejfermentáló baktériumokkal termeltetnek. A nisin A és a damaszkuszi rózsaolaj megbontja a szájban lévő káros baktériumok külső burkát, valamint az élesztőt, ezzel elpusztítva őket. A termékek kiválóan alkalmazhatóak fogszuvasodás, ínygyulladás, periodontális betegségek, candidiasis fertőzés, rossz lehelet, valamint szájszárazság esetén is. A készítmények vizet, glicerint, ízesítésként szilva-, narancsvirág- vagy mentakivonatot és Neonisin-e-t tartalmaznak. A foggél gél formátuma xantángumi hozzáadásával alakul ki, fogkrémként használható, akár ujjaival is az ínybe dörzsölve. A spray szájvízként alkalmazható (3 fújás 20 ml vízbe).

oralpeace, természetes, szájápolás, szájvíz, fogkrém, neonisin-e, antibakteriális, lenyelhető, rúzs és más, profimed

Kinek ajánlott a termék?

Az ORALPEACE alternatív módszer azok számára, akik valamilyen okból nem tudnak alapvető fogászati kozmetikumokat használni, vagy akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben. Kifejezetten ajánlott, amennyiben szájszárazságban (xerostomia) szenved vagy rossz a lehelete. Öregedés vagy speciális problémák miatt javasolt mindenkinek, akinek problémája van a köpéssel, illetve azoknak, akik szeretnek sok időt tölteni a természetben, és szükségük van egy 100%-ban biológiailag lebomló termékre.

A cég a gyártási és forgalmazási munkálatokra elsősorban fogyatékkal élő fiatalokat foglalkoztat.

oralpeace, természetes, szájápolás, szájvíz, fogkrém, neonisin-e, antibakteriális, lenyelhető, rúzs és más, profimed

ORALPEACE TERMÉKCSALÁD

ORALPEACE 100%-ban természetes foggél és szájvíz
• 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz
• Neonisin-e-t tartalmaz, mely megakadályozza a fogszuvasodást, a periodontális betegségeket, valamint a candidiázist okozó baktériumok szaporodását
• 100%-ban biológiailag lebomló anyagokból készült, környezetbarát, tökéletes választás a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek
• Ajánlott szájszárazságban szenvedők számára
• Lenyelhető, így ideális azon betegek számára, akik nem tudják kiköpni a fogkrémet
• Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket
• 3 féle ízben kapható (menta, narancs és szilva)
• 3 éves kortól ajánlott az egész család számára
Javasolt fogyasztói ár: 3690.-Ft

A PROFIMED küldetésének tekinti, hogy az egész világra kiterjedően feltérképezze az új, klinikailag igazolt hatékony és biztonságos termékeket. A szépség- és szájápolási piacon ma már változatosabbnál változatosabb termékek találhatóak. A Profimednél negyed évszázada, külső munkatársakkal együtt tanulmányozzuk, hogy az egyes gyártók mit kínálnak, és a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldásokat választjuk ki vásárlóink számára.

Kapcsolódó bejegyzések