Post Image

EGY VÉGTELENÜL NŐIES KOMPOZÍCIÓ, FRANCIA ELEGANCIÁVAL

Rúzs & Más / 2019-02-14

A Lacoste nő… egy igazi kozmopolita, természetes francia kifinomultsággal fűszerezve. Karizmatikus és ragyogó. Sugárzó és folyamatosan mozgásban van. A Lacoste egy új illatot alkotott ezeknek az érzéki és élettel teli nőknek.

2018-ban a mester parfümőr, Olivier Cresp megalkotta az ikonikus, 2003-as megjelenésű Lacoste pour Femme Eau de Parfum intenzívebb változatát. Az új illat rögtön a Lacoste nők szimbólumává vált élénk, tiszta és egyedi stílusával.

2019-ben a parfümőr Nathalie Lorson-al karöltve megalkotják az illat új, különleges és kifinomult változatát. A Lacoste pour Femme Elixir a francia divatháztól megszokott módon még tovább fokozta a parfüm nőiességét.

Milyen az új illat? Bátor, páratlan és azonnal felismerhető. A hedonista és magabiztos nők számára tervezték. Arrogancia nélkül diadalmaskodik; a megbízhatóság és a valódi elegancia találkozása. Tökéletes illat azoknak a nőknek, akik valóban merik élni az életüket és kiélvezik annak minden egyes pillanatát.

Lacoste pour Femme Elixir, edp, parfüm, rúzs és más

EGY INTENZÍVEBB ILLAT

Ebben az egyedi illatkompozícióban a finom rózsa átadja helyét a fényes, fehér virágok gazdag aromáinak. A bájos textúrájú brazil gardénia csokor aromája tökéletesen kiegészíti a lilás árnyalatú heliotrópot, amit a szívjegyben a kecses arab jázmin virágos jegyei váltanak. Egy ragyogó és függőséget okozó illat, amit a fejjegyben található friss jázmin szirmok, szikrázó rózsabors és mandarin keveréke tesz még vibrálóbbá. Végül a fenséges tubarózsa fás jegyekkel olvad össze, melyet a vetiver és vanília párosa koronáz meg.

Lacoste pour Femme Elixir, edp, parfüm, rúzs és más

AZ ÚJ ÜVEG

Az ikonikus Lacoste Pour Femme üvegét újraértelmezték, azonban megtartották annak egyszerű és letisztult vonalait. A krokodillal díszített üveget ezúttal egy feltűnő, lila árnyalatú ruhába öltöztették.

AZ ILLAT NAGYKÖVET

Az illat üde arca, Dorcas Coppin, egy olyan modell és énekes, aki már a Lacoste Timeless kampányában is szerepelt, így nyilvánvaló választás volt arra a szerepre, hogy képviselje az új illatot. A kampány képeit Oliver Hadlee készítette el, amiben a modell a szabad, városi és természetesen kifinomult nőiesség megtestesítője.

Lacoste pour Femme Elixir, edp, parfüm, rúzs és más

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Árak:
Lacoste Pour Femme Elixir Edp 90ml – 29.990Ft
Lacoste Pour Femme Elixir Edp 50ml – 22.490Ft
Lacoste Pour Femme Elixir Edp 30ml – 15.890Ft

Kapcsolódó bejegyzések