Post Image

STRESSZES A BŐRÖD (IS)? NYUGI, ITT A SEGÍTSÉG!

Rúzs & Más / 2021-04-29

Az elmúlt évvel a hátunk mögött csak kevesen mondhatják el magukról, hogy cseppet sem stresszesek. Márpedig a stressz a bőrön is elvégzi nemkívánatos munkáját: a stresszhatás alatt álló arcbőr igénybevett, kimerült, fakó, gyakran gyulladásokkal tarkított. Mondhatjuk, hogy a Vichy stresszes bőrre megalkotott újdonsága a legjobbkor érkezett!

A stressz és a bőrünk

Manapság bőrünk minden eddiginél nagyobb mértékben van kitéve a különböző külső és belső agresszorok támadásainak. Különösen igaz ez a nagyvárosi életmódot élőkre, akiket a bezártság mellett a szennyezett levegő, a klímaváltozás, az alváshiány, a hormonális változások, illetve a szorongás és a stressz hatványozottan érinthet. Ezek a kritikus tényezők jelentős mértékben befolyásolhatják bőrünk állapotát is.

A stressznek kitett bőr veszít védekezési képességéből és immunerejéből: a bőrbarrier meggyengülhet, így pedig sokkal könnyebben keletkezhetnek mikrogyulladások. A bőr szárazabbá és érzékenyebbé válhat, felületén bőrpír jelenhet meg. A legárulkodóbb jelek: a bőr ragyogásának és rugalmasságának csökkenése, valamint az apróbb ráncok megjelenése.

A probiotikumok olyan mikroorganizmusok, amelyek pozitívan befolyásolják a mikrobiom összetételét, lenyelve pedig befolyásolhatják az immunrendszert. Pozitív hatásuk már évek óta ismert. A Vichy innovációja láthatóan regenerálja és erősíti az igénybevett bőrt. Több mint 25 éves tapasztalattal, 10 publikációval és 6 szabadalommal a háta mögött a Vichy laboratóriumaiban kifejlesztett egy új, specifikus Vichy összetevőt: a saját probiotikus frakcióit. A Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérum egyedülálló összetétele klinikai vizsgálattal igazoltan azonnali és tartós hatást képes kifejteni.

vichy, mineral89, probiotic, probiotikus, probiotic fractions, szérum, arcápoló, stressz, stresszes bőr, rúzs és más

VICHY MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS
REGENERÁLÓ SZÉRUM

A Vichy Laboratóriuma bemutatja legújabb innovációját, a Minéral 89 Probiotic Fractions regeneráló szérumot, amely segít ragyogóbbá, rugalmasabbá és ránctalanabbá tenni a stresszhatás alatt álő bőrt. Vulkanikus eredetű Vichy termálvízben előállított probiotikus frakciókkal és antioxidáns hatású vitaminokkal [niacinamid] gazdagított össztetétele üdévé varázsolja bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrre is. Akár esztétikai beavatkozások után is használható.

Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett érzékeny bőrön tesztelt.
Hipoallergén. Nem komedogén. Alkoholmentes. Illatanyagmentes. Nem tartalmaz színezékeket és szilikont.

Ajánlott fogy. ár.: 8 699Ft /30 ml

Kapcsolódó bejegyzések