Post Image

STÍLUS ÉS ELEGANCIA EGY ILLATBAN: BEYOND HORIZON

Rúzs & Más / 2022-09-23

Otto Kern újdonsága, a Beyond Horizon stílust és eleganciát sugall, erősen kifejező, különleges jegyekkel, amelyek hangulatukban harmonizálnak egymással és elegáns illatélményt hoznak létre. Intenzív alkotóelemei kiemelkednek a tömegből, melyeket lágy és friss jegyek kerekítenek le mesterien. Az Otto Kern Beyond Horizon illatélménye az érzékek vonzó, határozott kinyilatkoztatása. Ez az illat egy hotel legfelső emeletén lévő elegáns magánlakosztályba repít, első osztályú, exkluzív utazásra a felhők felett, vagy egy elegáns tetőterasz-bárba – ezek a Beyond Horizon élményei, amelyeket minden, stílusában biztos, világlátott üzletember magáénak kíván tudni.

Az Otto Kern Beyond Horizon nagyszerűen illik azokhoz a férfiakhoz, akik eleganciával, határozottan járják a saját útjukat. Pontosan tudják, mit akarnak – azt is, hogy milyen legyen a fellépésük és az illatuk. Nyitottak az újra, megnyerőek, elbűvölőek és nagyban gondolkodnak. Határ a csillagos ég! Az új Otto Kern Beyond Horizon távol-keleti, egyszersmind markáns karakterével luxust sugall.

otto kern, illat, edt, ferfi, elegans, beyond horizon, ruzs es mas

Összetett illatélmény kozmopolitáknak

Az új Otto Kern Beyond Horizon úgy hat érzékeinkre, mint a borostyán – gazdagon rétegzett, meleg benyomást kelt. A fejillatot a grapefruit és a kardamom frissességének és a fahéj félreismerhetetlen aromájának izgalmas összjátéka adja. A szívben az ámbra gondoskodik az illat rejtélyességéről. Balzsamos, afrodiziákum-szerű, intenzív – a szegfűszeg markáns fűszerességével. A szívillat aromája luxuskivitelű bőr, meleg szantálfa, csábító pacsuli és egy árnyalatnyi vanília jegyét hagyja maga után. A férfias, elegáns illatkíséret a stílusában biztos férfinak.

otto kern, illat, edt, ferfi, elegans, beyond horizon, ruzs es mas

Az üveg

Az Otto Kern Beyond Horizont a csomagolás és a színvilág vizuálisan jeleníti meg: a papírdobozt sötét, luxust idéző barna és fémesen csillogó, arany részletek gazdagítják. Ugyanilyen vonzó hangulatot áraszt a palack is, amely bemélyedéseivel optikai és tapintható élményt nyújt. A kupak domborműszerű kialakításával markáns, férfias jellegről, kiváló minőségről árulkodik. A divatos „Dark Oak” színű adagoló egészíti ki az elegáns megjelenést. Extravagáns kiszerelés, amely nagyszerűen tükrözi a beltartalmat.

otto kern, illat, edt, ferfi, elegans, beyond horizon, ruzs es mas

Az Otto Kern Beyond Horizon 2022 szeptember közepétől kapható a a Müller drogériákban.

Kapcsolódó bejegyzések