Post Image

SPORTOLJUNK, STRANDOLJUNK BIZTONSÁGBAN!

Rúzs & Más / 2017-05-19

Nyáron a lábaink védelmére kiemelt figyelmet kell fordítanunk, hiszen a nagy melegben fokozottabban izzadunk, valamint könnyebben elkapjuk a fertőzéseket is. Sportolás közben és a strandon mezítláb szaladgálva sincs azonban mitől tartanunk, ha a Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben termékét használjuk.

Lábunk izzadása teljesen normális dolog, hiszen itt több verejtékmirigy található, mint a testünk bármelyik másik részén. A párás környezet és a zokni nélkül viselt nyári cipők azonban elősegítik a láb izzadását, amely kellemetlen szagokhoz vezethet. A másik probléma a bőr gombásodásának veszélye, amely mezítláb járkálva – például strandolás közben – fokozottan fenyeget bennünket. Ezeket a tüneteket előzhetjük meg egy frissességet és antibakteriális védelmet nyújtó lábspray használatával. A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben egyik fő összetevője az erőteljes fertőtlenítő hatású oktenidin, mely bizonyítottan hatékony a baktériumok és a gomba ellen, illetve megelőzésre és a már kialakult probléma kezelésére is egyaránt alkalmazható.

Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray

Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.

– Megelőzi a lábgombát
– Véd a kellemetlen szagok ellen
– Oktenidin-tartalommal
– Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként
– Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet
– Cukorbetegek is használhatják

Ajánlott fogyasztói ára: 990 Ft

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések