Post Image

SIKER, FÉNY, CSILLOGÁS: LIMITLESS LUCK ILLATOK

Rúzs & Más / 2018-06-06

Ha valaha is szembesülsz egy komolyabb kihívással előbb vagy utóbb de ráébredsz: a siker kulcsa a Te kezedben van! Ez a pillanat ihlette meg az Avon illatkreátorait az új illatpár megalkotására.
Az AVON Luck Limitless varázslatos, luxus összetevőkben bővelkedő illatpár arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük észre – a siker csakis rajtunk múlik! Az új, exkluzív Luck Limitless női illat magabiztossággal vértez fel a sikerhez vezető úton és arra bátorít bennünket, hogy vegyük kezünkbe életünk irányítását, hiszen a szerencse azokhoz szegődik, akik keresik. Az igen jól sikerült, addiktív férfi variáns ugyanakkor magabiztos fellépésre buzdít, hiszen annak a férfinak semmi sem lehetetlen, aki ezt az illatot viseli.

Avon Luck Limitless illatpár, rúzs és más

A Luck Limitless for Her ellenállhatatlan, rendkívül izgalmas illatkompozíció, mely valódi luxus összetevőket rejt magában. A meghatározó illat az ámbrás jegy, amelyet a gyanta meleg illata egészít ki, majd az egzotikus pomeló, az arany orchidea és az édes madagaszkári vanília teszi teljessé az illatot.

A Luck Limitless for Him egy igen merész, ambiciózus férfi illat. A fejillatban a szerencsebambusz üdítően zöld aromája érződik, így teszi vibrálóvá az egész kompozíciót. Ezt a grenadai szerecsendió követi a szívillatban, amelynek fényűző melegségét a különleges ámbra és borostyán erőteljes alapja teszi ellenállhatatlanná.

Ajánlott fogyasztói árak:
AVON Luck Limitless for Her parfüm: 6199 Ft
AVON Luck Limitless for Him kölni: 4999 Ft

SIKER, FÉNY, CSILLOGÁS: LIMITLESS LUCK ILLATOK
4.8 (96%) 5 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések