Ősi tradíciók nyomán

Zsolesz / 2011-12-22

A készítményekben megjelenő alapanyagok ősidők óta ismertek és kedveltek: a Mexikóból származó aloe vera, a mediterrán citromfű, az afrikai shea vaj – csak néhány azok közül az összetevők közül, melyeket már Nofretété, Kleopátra és az azték királyok is dicsőítettek. Ezek a növények különösen gazdagok a bőrünk frissességének és életteliségének megőrzésében jelentős szerepet játszó ásványokban, vitaminokban és hidratáló hatóanyagokban. A J.S. Douglas termékek a növényi eredetű összetevők és alapanyagok révén egyszerre vitalizálják testünket, lelkünket.
Az ALOE VERA ÉS FÜGEKAKTUSZ termékcsalád az azonnali hidratáltságot nyújtja bőrünknek, a nyári zápor hosszantartó, frissítő érzésével. Az aloe vera és a fügekaktusz kombinációja kiválóan alkalmas érzékeny bőrűek számára is. Most tusolózselé, testápoló, testkrém, kézkrém és fürdőhab  jelentik  a szépség forrását.
CITROMFŰ ÉS GYÖMBÉR: a lágyan illatozó citromfű és a különleges hatású gyömbér egyedülálló kombinációja testünket és érzékeinket egyaránt életre kelti. Az energiával teli kozmetikumok  úgy élénkítik a bőrt, akár egy csobbanás egy forró nyári napon.  A család tagjai élénkítő és frissítő tusolózselé, testápoló, testkrém, bőrradír, krémfürdő formájában kerülnek a polcokra.
VITAMINOK ÉS SHEA VAJ: legyen a bőr puha, akár a bársony és selymesen sima! E család termékei – tusolózselé, testápoló, testkrém, masszázsolaj, fürdőtej – a krémes masszázs csodálatos érzetét nyújtva, leírhatatlanul gyengéd gondoskodással kényeztetik bőrünket. Bőrbarát vitaminjai és a nyugat-afrikai shea vaj puhává teszik az érdes bőrt, kiküszöbölve a korai öregedést. A J.S. Douglas termékek kaphatók a Douglas parfümériákban.

 

Kapcsolódó bejegyzések