Post Image

KÉT ÚJ ARCMASZK A TERMÉSZETTEL HARMÓNIÁBAN

Rúzs & Más / 2018-11-09

A Shiseido WASO termékcsaládja a tavalyi évben debütált. Most két új arcpakolást mutat be.
A termékcsalád filozófiája, hogy “Minden szépség a természetből ered”. Neve a “wa” — harmónia és “so” — inspiráció szavakból tevődik össze. A WASO termékek a természet tiszteletbentartásával készülnek.
A célcsoport elsősorban a 20-as évei elején járó Y- generáció, de ajánlott mindenkinek, aki a természetes hatóanyagok híve. Minden termék parabén és ásványiolaj mentes, műanyag mikrogyöngy mentes.
A WASO harmóniában a környezettel táplálja a bőr természetes erejét. Célja, hogy kihozza használójából a valódi, természetes szépséget.

PURIFYING PEEL-OFF MASK 100 ML – LEHÚZHATÓ TISZTÍTÓ MASZK

Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a fölösleges faggyút. Megtisztítja a pórusokat a szennyeződésektől és fenntartja az optimális hidratáltságot. Minden bőrtípusra használható.
Fő hatóanyaga a SHIZO levél kivonat
A SHIZO ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag vörös bazsalikom levél. Méregtelenítő és élénkítő tulajdonságairól közismert.

Mikor és hogyan használjuk?
Egyenletesen vigyük fel, kezdve az orcákkal és a homlokkal, folytassuk az orrnál és az állnál, kihagyva a szemkörnyéket, a szemöldököt, az ajkakat és a száj vonalát.
Hagyjuk a bőrön kb. 20 percig, ha már nem ragad, távolítsuk el gyengéden az álltól kezdve (felfelé). Ezután tegyünk hidratáló gélt a tenyereünkbe és oszlassuk el az arcon egyenletesen.

Shiseido Waso, ginza, Tokyo, maszk, Y, pakolás, rúzs és más

BEAUTY SLEEPING MASK 80 ML – ÉJSZAKAI ARCMASZK

Egy éjszaka alatt visszaadja a bőr intenzív hidratáltságát és újratölti a bőrt, visszaállítja a friss és ragyogó arcszínt. Bőrünk reggelre kipihentnek tűnik.
Fő hatóanyaga a YUZU kivonat.
A zöld YUZU közismerten nagyon jó hidratáló és frissítő hatásával segít feltölteni a bőrt.

Mikor és hogyan használjuk?
A bőrápolási rituálé utolsó lépéseként, lefekvés előtt. Tegyünk kb. mandulányit a tenyerünkbe, egyenletesen oszlassuk el, majd gyengéden masszírozuk a bőrbe.

Shiseido Waso, ginza, Tokyo, maszk, Y, pakolás, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések