Post Image

JAPÁN MEGOLDÁS A KEVÉS ALVÁS OKOZTA RÁNCOK ELLEN

Rúzs & Más / 2023-01-01

Emelje fel a kezét – velem együtt! -, aki elalvás előtt valamilyen kék fényt árasztó monitort (TV-t, mobiltelefont, tablelet) bámul! Az ezekből az eszközökből érkező fények megnehezítik az elalvást, és az alvásidőnkből is lecsípnek, sőt leharapnak egy jó darabot. Mire elérjük a 30-as- 40-es éveinket, a bőrünk 20-as éveinkhez képest veszít az ellenállóképességéből. Tapasztalhatjuk, hogy a fáradtság jelei erőteljesebben jelennek meg az arcunkon.

A SHISEIDO Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream éjszakai krém az alváshiány következményeként kialakuló ráncok ellen hat, hogy reggel frissnek és kipihentnek hasson a bőrünk akkor is, amikor nem aludtunk eleget. Láthatóan javítja a ráncokat és egyenletesebbé teszi a bőrt az éjszakai alvás alatt.

Ez a gazdagon tápláló éjszakai krém, amely a hiányzó alvás látható jeleire fókuszál, az új Tencha R.E.M. segítségével erősíti a bőr éjszakai önregeneráló erejét, a Kombu Bounce Komplex-szel segít elsimítani a látható vonalakat, valamint a ReNeura Technológiával biztosítja a gyorsabb és még hatásosabb végeredményt.

A lágy, virágos-zöld illat a frissesség érzetét kelti, az elegáns tégely sötétebb tónusa az éjszakai használatra utal.

kevés alvás, alváshiány okozta ráncok, overnight, shiseido, benefiance overnight wrinkle resisiting cream, ráncsimító, anti aging, rúzs és más, arcápolás, bőrápolás

Ébredjünk a ránctalanítás új megközelítésére!

Tradicionálisan úgy gondoltuk, hogy a ráncok megjelenésének okai olyan hatások, mint a szárazság vagy az UV sugarak, valamint a korosodás. A Shiseido megvizsgálta annak a lehetőségét, hogy az alvás hiánya szintén hatással lehet a ráncok megjelenésére. Kutatóik két potenciális ráncképző faktort találtak, amelyek összefüggenek a nem megfelelő alvással.

Rövid távú ráncosodás – A bőr vízmegtartó képességének romlása
Hosszú távú ráncosodás – A bőr szerkezeti elváltozásai a glikáció következtében

A Shiseido Benefiance Overnight krém megközelítése a ráncképződést elősegítő tényezőkkel kapcsolatban, három pilléren nyugszik: 
– A bőr kiszáradás elleni védekező képességének fokozása és intenzív vízmegkötés
– A károsodást helyreállító gén működésének támogatása, amely éjszaka aktív
– A kollagén glikációs folyamatának visszaszorítása

A Tencha R.E.M ereje

A nem elegendő alvás okozta ráncokat célozza meg. Több, gondosan válogatott összetevővel együtt, a Tencha kivonat segít a glikációs folyamat visszaszorításában, így csökkentve a ráncok kialakulását. A cickafark kivonat és az Aqua-in-pool segít fokozni a bőr éjszakai regenerációját.

kevés alvás, alváshiány okozta ráncok, overnight, shiseido, benefiance overnight wrinkle resisiting cream, ráncsimító, anti aging, rúzs és más, arcápolás, bőrápolás

Rubus Leaf(Tencha) Japán zöld tea kivonat: Egy gyógyhatású növény amelyet először 5000 évvel ezelőtt használtak. A hagyományos keleti orvoslásban
azóta is használják és számos egészségre gyakorolt hatása ismert. Ezért a kivonatért a leveleket még zöld állapotban szedik, majd két válogatási folyamaton
mennek keresztül az óvatos pörkölés előtt, amellyel végül kinyerik a növény kivonatát.

Cickafark kivonat: Ennek a növénynek a története is hosszú időre nyúlik vissza, már az 5. század óta gyógynövényként tartják számon. Kivonata azóta is értékesnek számít, amely képes gyógyítani a környező növények betegségeit és megvédi magát a növényt a kártevőktől.

Super Bio-Hialuronsav: Magas hatásfokú hialuronsav. Erőteljes vízfelszívó és kiváló nedvességmegtartó képességű, így fokozza a bőr legfelső rétegében megkötött víz mennyiségét.

Kulcsfontosságú technológiák és termékelőnyök

A Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resisiting Cream
Ránctalanít
Japán zöld tea kivonat, cickafark kivonat és Szuper BioHialuronsav együtt veszik fel a harcot a nem elégséges alváshoz köthető, ráncokat okozó tényezőkkel szemben. Hatnak a ráncok megelőzésére is, illetve javítják a bőr általános kondícióját.
Feltölt és Feszesít
Kombu-bounce Komplex, amely 3 típusú tengeri algából áll, fokozza a Laminin-511 termelését amely ideális környezetet teremt az epidermális őssejteknek,
ezáltal megkönnyíti a növekedésüket, így belülről feltöltve a ráncokat kisimítja a bőrfelszínt.
Regenerál
Az idegtudomány inspirálta technológiával (ReNeura Technológia) a receptorok hatékonyabban reagálnak a bőr ön-helyreállító képességének erősítésére. Ehhez a Shiseido 3 összetevőt kombinált: a Natsume kivonatot, az Active Response Agent technológiát és az Ashitaba kivonatot, amelyek felerősítik a bőr és az idegrendszer közötti kommunikációt. Ezzel segítik a bőr reagáló képességének fokozását a bőrápolási termékek hatóanyagaira, valamint felerősítik a helyreállítást és a regenerálást a bőrben.

Kapcsolódó bejegyzések