Post Image

ŐSZINTE, VALÓDI ÉS TERMÉSZETES – ILYENEK AZ S.OLIVER PURE ILLATOK

Rúzs & Más / 2021-12-06

Minél inkább kifelé éljük az életünket, annál nagyobb jelentőséget nyernek azok az értékek, amelyek valóban fontosak az életben. Tisztában lenni önmagunkkal, a valódi, őszinte dolgokra fókuszálni. Soha nem volt még olyan izgalmas és fontos a természetesség, mint napjainkban. Mert a mindennapok hajszájától és zsúfoltságától távol találhatjuk meg az igazi kiteljesedést, a tiszta boldogságot – és ami számít, az a lényeg: a saját személyiségünk és a körülöttünk lévő emberek. Az s. Oliver Pure Sense olyan páros  női és férfi illat , amely a lényegre összpontosít: tisztán, őszintén, valóságosan és természetesen. 

Adjunk értelmet az életnek

Intenzíven élni az életet és hitelesen járni a saját utunkat – ez az a művészet, amit szüntelenül gyakorlunk. Mindig valami igazit, valami tisztát keresünk, ami hangsúlyozza a személyiségünket, ahelyett, hogy elvonná a figyelmet rólunk. Ez az illatunkra is érvényes: az s. Az Oliver Pure Sense gyengéd természetességgel és egyszerű tisztasággal vesz körül – kiemeli, amit már magunkban hordozunk. Egy valódi és hiteles illat, ettől olyan magával ragadó.

A női illat: s.Oliver Pure Sense for Her

Az s.Oliver Pure Sense egy illatpár, mely az őszinteségre épül. Akár egy jó kapcsolat: valódi, természetes és tiszta.

A bergamott és az ananász sugárzó elevensége a tiszta élvezetet közvetíti a kompozíció kezdetétől fogva – majd elmerül a szívben a törékeny magnóliák, a vizes bambuszlevelek és az érzéki rózsák virágos, áttetsző karakterében – s végül egy nőies fa-mósusz akkord melegágyában cseng le. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti!

Fejjegy: ananász, citrom, bergamott
Szívjegy: magnólia, bambuszlevél, rózsa
Alapjegy: uszadékfa, mósusz, ambroxán

A férfi illat: s.Oliver Pure Sense for Him

Az s.Oliver Pure Sense egy illatpár, mely az őszinteségre épül. Akár egy jó kapcsolat: valódi, természetes és tiszta.

A ropogós alma, a keserű grépfrút és narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfa- és pacsulijegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg!

Fejjegy: alma, grépfrút, keserűnarancs
Szívjegy: borókabogyó, hinoki, levendula
Alapjegy: cédrusfa, pacsuli, szantálfa

Virágos-aromás illatduó, amely a különleges összetevők tiszta kompozíciójával győz meg.

A dizájn – letisztult és világos

Az s.Oliver Pure Sense egy illatpár, mely az őszinteségre épül. Akár egy jó kapcsolat: valódi, természetes és tiszta.

A kifinomult divatból vett tiszta grafikus formákkal összhangban az s.Oliver Pure Sense illatainak csomagolásdizájnja is a minimalista stílus jegyeit hordozza. Az egyszerű formák a kis dolgok okozta egyszerű boldogságra emlékeztetnek. Az átlátható dizájn folytatódik a dobozokon és címkéken, amelyek megismétlik a letisztult grafikus megjelenést, és az illat neve mellett a vegán pecsétet is megjelenítik. A visszafogott rózsaszín és a finom kék kontrasztos összjátékával az ikerillatok világos dizájnvonalról gondoskodnak. A lényegre összpontosít, ezért olyan különleges!

Az s.Oliver Pure Sense for Her és az s.Oliver Pure Sense for Him illatpár termékcsaládja:
s.Oliver Pure Sense For Her
Eau de Toilette, 30 ml 6 411 HUF
Eau de Parfum, 30 ml 8 255 HUF
Eau de Toilette, 50 ml 9 660 HUF
Fürdő- és zuhanygél, 150 ml 3 776 HUF
Deodorant Natural Spray, 75 ml 4 127 HUF
s.Oliver Pure Sense For Him
Eau de Toilette, 30 ml 6411 HUF
Eau de Toilette, 50 ml 9 660 HUF
Borotválkozás utáni arcvíz, 50 ml 7 008 HUF
Zuhanygél és sampon, 150 ml 3 776 HUF

Kapcsolódó bejegyzések